Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάντμιντον: Η ΝΕΠ στον τελικό του πανελληνίου ομαδικού πρωταθλήματος

Μπάντμιντον: Η ΝΕΠ στον τελικό του πανελ...

Στην Α1 κατηγορία στη Λειβαδιά

Δεύτερη κατετάγη η ΝΕΠ στο Πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα μπάντμιντον μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό, εκεί όπου ηττήθηκε τελικά με 3-2 από τον περσινό πρωταθλητή Ρούπελ Σιδηροκάστρου.

Η ΝΕΠ, με συνεχή παρουσία στην Α1 Εθνική κατηγορία τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται πάντα μέσα στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με καλύτερη θέση έως τώρα την 3η, όπου κατέκτησε την προηγούμενη χρονιά.

Στην Α1 Εθνική συμμετέχουν οι 12 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Οι ομάδες που αγωνίστηκαν φέτος ήταν οι εξής: Ρούπελ Σιδηροκάστρου, ΕΑΤΕΚ Θεσσαλονίκης, ΩΑΓΩ Θεσσαλονίκης, Νεάπολη, Δούκας, Λαύριο, Μυγδονία, ΦΟ Πύργου, ΝΕΠ, Κάστρο Σιδηροκάστρου, Δίας Σιδηροκάστρου και Πλάτων Σερρών.

Οι αθλητές που συμμετείχαν για την ομάδα της Πάτρας ήταν οι εξής: Κυριακόπουλος Αγγελος, Κυριακόπουλος Γιώργος, Κυριακόπουλος Αλέξανδρος, Ξανθόπουλος Στέφανος, Λιγωμένου Θεοδώρα, Μαντούκα Ηλιάννα και Μενεγάτου Ελεάννα.

Στον τελικό, ο Αγγελος Κυριακόπουλος νίκησε στο απλό ανδρών τον Γιώργο Γάλβα με 2-1 σετ, η Θεοδώρα Λιγωμένου την Ελένη Μελικίδου με 2-1 σετ στο απλό γυναικών, αλλά δυστυχώς ηττήθηκε εύκολα στα αγωνίσματα του διπλού και του μεικτού και έμεινε στην 2η θέση.

Ο προπονητής Γιώργος Μπονέλης μας δήλωσε πως κάθε χρόνο στόχος είναι η ομάδα να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε όλες τις ομάδες και επιτυχία είναι μια θέση στο βάθρο. Φέτος κανείς δεν περίμενε η ομάδα της Πάτρας να διεκδικεί τόσο επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports