Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μία 20χρονη Αμερικανίδα στέφθηκε Μις Υφήλιος χθες στο Λας Βέγκας-Δείτε φωτό

Μία 20χρονη Αμερικανίδα στέφθηκε Μις Υφή...

Η Ελληνίδα Σταρ Ελλάς αν και εντυπωσίασε έμεινε εκτός της τελικής 16άδας

Την μεγάλη έκπληξη θεωρείται ότι έκανε η όμορφη 20χρονη Αμερικανίδα Ολίβια Κούλπο από το Rhode Island που εξελέγη χθες Μις Υφήλιος 2012 (Miss Universe), στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς που φιλοξενήθηκε στο Καζίνο Πλάνετ Χόλυγουντ του Λας Βέγκας στην πολιτεία της Νεβάδα.

Όπως σχολίασαν με έμφαση τα δημοσιογραφικά σάιτ και οι εφημερίδες σε όλο τον κόσμο, κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας του κόσμου, μία Αμερικανίδα ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια.

Η Ολίβια Κούλπο (Olivia Culpo) επελέγη ανάμεσα στις φιναλίστ, που ήταν η 23χρονη Φιλιππινέζα Τζανίν Τουγκονόν (ήρθε 2η), τη Βραζιλιάνα Γκαμπριέλα Μάρκους (κατετάγη 5η), την Αυστραλέζα Ρενέ Άρις (4η) και την Ιρέν 'Εσερ από τη Βενεζουέλα (3η) από 10μελή επιτροπή. Στον φετινό διαγωνισμό πήραν μέρος 88 καλλονές από όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρει και το gossip-tv,  η τελευταία Αμερικανίδα Μις Υφήλιος ήταν η Μπρουκ Μαχιλάνι Λι, το 1997. Πάντως η Ολίβια Κούλπο που εντυπωσίασε, είχε το πλεονέκτημα ότι ο διαγωνισμός ομορφιάς έγινε εντός έδρας, στην πατρίδα της, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Το όμορφο κορίτσι από το Rhode Island είναι το μεσαίο, από πέντε παιδιά, στην Ιταλοιρλανδικής καταγωγής οικογένειά της, ασχολείται επαγγελματικά ως μοντέλο και ζει αυτήν την εποχή μόνιμα στη Βοστόνη αφού σπουδάζει εκεί. Οι δύο γονείς της είναι επαγγελματίες μουσικοί και η ίδια λατρεύει το τσέλο και παίζει από την εφηβεία της σε διάφορες ορχήστρες.

Όσο για την Ελληνίδα καλλονή, την εντυπωσιακή φετινή Σταρ Ελλάς Βασιλική Τσιρογιάννη αν και εισέπραξε θετικά σχόλια τόσο με την εμφάνιση της με μαγιό όσο και με την μοντέρνα λευκή τουαλέτα της, τελικά έμεινε εκτός της τελικής 16άδας.

Δυστυχώς η όμορφη μελαχρινη Ελληνίδα δεν διακρίθηκε και στα επιμέρους βραβεία που δίνονται στη διάρκεια του διαγωνισμού που φέτος έκλεισε 61 χρόνια ζωής. Για παράδειγμα στο καλύτερο εθνικό κοστούμι 1η ήρθε η Κίνα.

Οι υπόλοιπες θέσεις της τελικής κατάταξης είναι οι ακόλουθες.

6η θέση: Γαλλία-Marie Payet

7η θέση: Ουγγαρία-Agnes Konkoly

8η θέση: Mεξικό-Karina Gonzalez

9η θέση: Ρωσία-Elizaveta Golovanova

10η θέση: Νότια Αφρική-Melinda Bam

11η θέση: Κροατία: Εlizabeta Burg

12η θέση: Κόσοβο-Diana Avdiu

13η θέση: Ινδία-Shilpa Singh

14η θέση: Περού-Nicole Faveron

15η θέση: Πολωνία-Marcelina Zawadzka

16η θέση: Τουρκία- Çağıl Özge Özkul.

Μις Υφήλιος είχεν αναδειχθεί το 1964 η Ελληνίδα Κορίνα Τσοπέη και Μις Κόσμος το 1996 η Ειρήνη Σκλήβα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight