Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Νικολόπουλος, ο Καρατζαφέρης και το «νέο ΕΑΜ»

Ο  Νικολόπουλος, ο Καρατζαφέρης και το «νέο ΕΑΜ»

Ο βουλευτής Αχαΐας φέρεται να έχει ενεργό λόγο στο αντιμνημονιακό μπλοκ

Και το όνομα αυτού: Πατριωτικά Ιδανικά (ΠΑΤΡ.ΙΔΑ.). Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Φαρέτρας», αυτό είναι το όνομα στο οποίο κατέληξε να μετονομάσει τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ο Γιώργος Καρατζαφέρης και λίαν συντόμως αναμένεται να το ανακοινώσει.

Ωστόσο, ο ίδιος βρίσκεται σε συνεχείς διεργασίες για να ενώσει και να συγκεντρώσει πέριξ του όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών και όχι μόνο…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το paraskhnio.gr, ο «κουμπάρος» μεταξύ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και των Πατριωτικών Ιδανικών είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος, όμως, την ίδια ώρα δεν προσβλέπει μόνο στους Στέλιο Παπαθεμελή και Παναγιώτη Ψωμιάδη, αλλά φέρεται στις κλειστές και αλλεπάλληλες συσκέψεις που έχει (ακόμη και με τον Αλέξη Τσίπρα) να προτείνει και να προκρίνει την ένθερμη συνεργασία με τον νέο ΣΥΡΙΖΑ στα πρότυπα του πάλαι ποτέ ΕΑΜ, καθώς εκτιμά ότι, όπως τότε, έτσι και σήμερα, αυτό που προέχει είναι οι Έλληνες να διώξουν το μνημόνιο και τους Γερμανούς και μετά τα άλλα τα βρίσκουν… ή και τα ξεχωρίζουν στην ώρα τους.

Μάλιστα, τις ίδιες απόψεις φέρεται να συνυπογράφει ακόμη και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, θυμίζοντας ότι οι δεσποτάδες, οι κομμουνιστές και οι δεξιοί σε καιρό παράλληλο βρέθηκαν κάτω από το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο για τη σωτηρία της χώρας.

Τώρα, το ΕΑΜ θα μπορούσε κάλλιστα να έχει την ερμηνεία και τον ρόλο του Εθνικού Αντιμνημονιακού Μετώπου, όπως αμφότεροι υποστηρίζουν οι Νίκος Νικολόπουλος και Γιώργος Καρατζαφέρης.

Για του λόγου το αληθές, πλέον, πιο συχνά βλέπει κανείς τον Αχαιό πολιτικό να αρθρογραφεί στην «Αυγή» κατά της μνημονιακής τριμερούς κυβερνητικής πολιτικής, παρά στον λεγόμενο παραταξιακό κεντροδεξιό Τύπο, προκαλώντας την επίσημη αντίδραση ακόμη και του (προσκολλημένου στο παρελθόν) ΚΚΕ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις