Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Φάρμακα μόνο μετρητοίς - Κόβουν την πίστωση από σήμερα οι φαρμακοποιοί - Βάζουν υποθήκη τα σπίτια τους για να δουλέψουν

Αχαΐα: Φάρμακα μόνο μετρητοίς - Κόβουν τ...

Ξανά σε κινητοποιήσεις ο κλάδος - Νέος γύρος ταλαιπωρίας των ασφαλισμένων

Πίστωση τέλος από σήμερα στα φάρμακα. Η έκτακτη Γ.Σ. του Φ.Σ. Αχαΐας συνεδρίασε με μεγάλη συμμετοχή και αποφάσισε ομόφωνα, την επ' αόριστον άρση πίστωσης στους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. από σήμερα Τρίτη 11.12.12, συμπαρατασσόμενη με το φαρμακευτικό κίνημα όλης της χώρας.

Η Γ.Σ. εκτίμησε ομόφωνα, πως η κυβέρνηση, αντί να λύσει το πρόβλημα της χρηματοδότησης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., που αποτελεί περιουσία των ασφαλισμένων του Ελληνικού Λαού, προχωράει σε δημιουργία απεργοσπαστικών μηχανισμών, παράνομων αλλά και ανήθικων, απαντώντας με αυτό το χυδαίο τρόπο στην πλήρη από τη μεριά της καταστρατήγηση του περίφημου χρονοδιαγράμματος Σαλμά, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά που η ίδια άναψε.

Η Γ.Σ. εξουσιοδότησε ομόφωνα το Δ.Σ. να αποφασίσει για τη συμμετοχή του συλλόγου στην 48ωρη πανυγειονομική απεργία 19 και 20 Δεκεμβρίου, εφόσον ο Π.Φ.Σ. εξαγγείλει την συμμετοχή του κλάδου.

Όπως αναφέρθηκε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου, ο κλάδος τους γνωρίζει ότι με αυτή την απόφαση ταλαιπωρούνται πολλοί ασφαλισμένοι, ωστόσο και οι φαρμακοποιοί έχουν έρθει σε απόγνωση, γιατί εδώ και μήνες χρηματοδοτούν αυτοί την προμήθρια των φαρμάκων που χρειάζονται οι ασφαλισμένοι, με αποτέλεσμα να μην έχουν μετρητά.

Αρκετοί μάλιστα έχουν αναγκαστεί να βάλουν υποθήκη περιουσιακά τους στοιχεία, ακόμα και τα σπίτια τους, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τα φαρμακεία τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις