Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Nίκος Βετούλας: "Ούτε κηδείες, ούτε γάμους..."

Nίκος Βετούλας: "Ούτε κηδείες, ούτε...

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Πατρινός κόουτς

Ο Απόλλωνας πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, αλλά ο Νίκος Βετούλας κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων των "μελανόλευκων". Ο Πατρινός κόουτς τόνισε:

"Θέλω να ευχηθώ στον κόουτς (σ.σ Βαγγέλη Αγγέλου) και την ομάδα του Αρη καλή συνέχεια. Εύχομαι να βρει το κουράγιο και να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες. Το λέω για ένα λόγο παραπάνω, επειδή έχω αγωνιστεί στον Άρη, και ξέρω πως πονάνε οι άνθρωποί του για την ομάδα. Είναι αντιστοίχως κάτι ανάλογο με τον Απόλλωνα, αλλά σε μεγαλύτερο επίπεδο".

Και πρόσθεσε: "Περιμέναμε ένα σκληρό παιχνίδι με πολλές επαφές. Γνωρίζαμε ότι η ομάδα έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού μετά την έλευση του νέου προπονητή, ειδικά στην άμυνα. Τεχνικά μάς έβγαλαν έξω από τον ρυθμό μας. Θέλαμε πιο γρήγορο ρυθμό. Είχαμε μια δίλεπτη αντίδραση στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο, που κρατήσαμε την διαφορά όταν μειώθηκε αισθητά.

Ο στόχος είναι να σωθούμε. Τίποτα παραπάνω. Όταν χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο στα τρία πρώτα παιχνίδια δεν κάναμε κηδείες, ούτε τώρα κάνουμε γάμους. Είμαι ευτυχής που έχω αυτούς τους παίκτες και δεν αναφέρομαι μόνο στους Αμερικάνους, αλλά και σε αθλητές που έπαιζαν Γ' Eθνική πριν από τρία χρόνια και στέκονται στην Α1.

Ο Ιβάν Κρόλο από την πλευρά των παικτών δήλωσε: "Ευχαριστώ τον προπονητή μας για την προετοιμασία που κάναμε από την αρχή της εβδομάδας για το παιχνίδι με τον Άρη. Κάναμε ακριβώς ότι μας είπε μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να παίξουμε ομαδικά για να πάρουμε τη νίκη. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνουμε καλύτεροι".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports