Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ηλίας Φυντάνης: "Δεν παραιτήθηκα ποτέ"

Ηλίας Φυντάνης: "Δεν παραιτήθηκα ποτέ"

Επίσης ο πρώην προπονητής της Παναχαϊκής μίλησε για ίντριγκες από ανύπαρκτους

O Ηλίας Φυντάνης ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν παραιτήθηκε από την Παναχαϊκή κάνοντας λόγο για "ανύπαρκτους" που δημιουργούν προβλήματα στους "κοκκινόαμυρους", όπως ανέφερε σε γραπτή του δήλωση.

Αναλυτικά η δήλωση του Ηλία Φυντάνη:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, και συγκεκριμένα: τον βοηθό μου και προπονητή τερματοφυλάκων, Καράτση Βαγγέλη, τον γυμναστή Τάνταρο Γιώργο (τον οποίο θεωρώ έναν από τους καλύτερους γυμναστές στην Ελλάδα), τον φροντιστή της ομάδας, Λιαρομμάτη Γιάννη, τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Γερολυμο Κώστα που ήταν πανταχού παρών και βοηθούσε στην επίλυση των οποιοδήποτε προβλημάτων που παρουσιάζονταν στην ομάδα και την γραμματέα, Αγαθή Οικονομοπούλου.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ερασιτεχνική Παναχαϊκή και συγκεκριμένα τον πρόεδρο κ. Ράπτη Νίκο για τις διευκολύνσεις που μας παρείχε στις αλλαγές ωρών των προπονήσεων, για το καλό της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους οργανωμένους οπαδούς, όλο το φίλαθλο κοινό της Πάτρας και όλους τους φίλους Παναχαικιωτες.

Δεν μπορώ όμως να ευχαριστήσω τους «ανύπαρκτους» που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προβάλλονται μέσα από την Παναχαϊκή, την οποία όχι μόνο δεν βοηθούν από τα πόστα που τους έχουν ανατεθεί, αλλά με τον τρόπο τους δημιουργούν εσωτερικά προβλήματα και ίντριγκες.

Οι κύριοι αυτοί έχουν μαρμελάδα στα μάτια. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται, δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο και ασχολούνται με θέματα που δεν είναι στην αρμοδιότητα τους!!

Ήρθα στην Παναχαϊκή, η οποία είχε οργανωτικά και αγωνιστικά προβλήματα, περισσότερα από κάθε άλλη φορά, χωρίς παράλληλα να έχει μόνιμη έδρα και το κυριότερο να αναζητά κάθε ημέρα, διαφορετικό γήπεδο και διαφορετική περιοχή για προπόνηση.

Ανέλαβα παραμονή του αγώνα με την Καβάλα, όπου η ομάδα ηττήθηκε με 1-0 στο 87ο λεπτό, έχοντας απουσίες ποδοσφαιριστών όπως: Ολισε , ΆντονΙ , Βουνκ , Ουρταδο , Μπρέσκα και Σολακη (ο οποίος είχε αποχωρήσει μια εβδομάδα πριν έρθω).

Στη συνέχεια η Παναχαϊκή επικράτησε του Βύζαντα Μεγάρων, ενώ παραχώρησε ισοπαλίες σε Φωκικο και Καλλιθέα (εκτός έδρας) και Λάρισα, Πανσερραικο (εντός έδρας). Η ομάδα πέτυχε γκολ σε όλα τα παιχνίδια εκτός του προχθεσινού του οποίου το σκορ έπρεπε να ήταν 3-0 .

Πριν έρθω στην ομάδα, δεν είχε σημειώσει νίκη και δεν είχε σκοράρει. Η Παναχαϊκή, μετά από έξι παιχνίδια, είναι εντος στόχων, απέχοντας μόλις 6 βαθμούς από την κορυφή και βγάζοντας ένα παρά πολύ δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα.

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ, ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;

Εγώ δεν παραιτήθηκα ποτέ και όσο θα είμαι προπονητής δεν θα το κάνω ποτέ!!! Πόσο μάλλον τώρα, που δεν συνέτρεχε κανένας λόγος !!!

Εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή και καλή επιτυχία στο νέο προπονητή. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω εσάς τους δημοσιογράφους για την στήριξη προς την ομάδα και το πρόσωπο μου. Γνώριζα πως οποιαδήποτε κριτική ήταν καλοπροαίρετη".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports