Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αίγιο: Μαθήματα πολεμικών τεχνών στους νεολαίους της Χρυσής Αυγής! - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αίγιο: Μαθήματα πολεμικών τεχνών στους ν...

Εξηγούν με ανακοίνωσή τους τους λόγους για τους οποίους πραγματοποιούν.. στρατιωτική εκπαίδευση

Μαθήματα πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας πραγματοποιούνται στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Αιγίου της Χρυσής Αυγής!

Οι νεολαίοι μάλιστα με ανακοίνωσή τους, που δημοσιεύουν στην ιστοσελίδα τους εξηγούν τους λόγους για τους οποίους πραγματοποιούν "στρατιωτική"... εκπαίδευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους : "Από τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά ενός Χρυσαυγίτη είναι η ιδεολογική κατάρτιση, ο Ηρωισμός, η αυταπάρνηση η πίστη στα Ιδανικά και τις Αξίες του Εθνικισμού, η Στρατιωτική Πειθαρχία και η Μαχητικότητα. Με αυτά τα υγιή πρότυπα θέλουμε να ποτίσουμε τις ψυχές της Νεολαίας μας που  ''αυριο'' θα είναι αυτή, που  στις πλάτες της θα στηριχτεί και θα χτιστεί η Νέα μεγάλη Ελλάδα που ονειρευόμαστε.

Η Νεολαία που θα δώσει ένα μεγάλο τέλος στον βιολογικό και πνευματικό εκφυλισμό!

Πάνω σε αυτές τις βάσεις έχουν αρχίσει στα γραφεία μας ιδεολογικά μαθήματα σε συνδυασμό με μαθήματα πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας καθώς και διάφορες πεζοπορίες που αποσκοπούν στην σωματική άσκηση και εκπαίδευση με στόχο το χτίσιμο μιας ενιαίας ομάδας, η οποία θα αποτελεί μια γροθιά στο σύστημα και στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο το οποίο θέλει νέους αποχαυνωμένους, ποτισμένους με American lifestyle, εύκολο τρόπο ζωής, Ναρκωτικά και ψευδαισθήσεις.

Κάποτε ο Μεγάλος Ήρωας της Επανάστασης του 1821 Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είχε πει πως «Η γενιά που θα ξεχάσει τα σκλαβωμένα εδάφη μας θα είναι και η τελευταία». Όντως ίσως να είμαστε αυτή η τελευταία γενιά. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να παραδώσουμε τα όπλα χωρίς να πολεμήσουμε για όλα αυτά που πιστεύουμε και για τα οποία κάποιοι πριν από εμάς πότισαν με το Αίμα τους."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις