Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στενή συνεργασία Αποκεντρωμένης Διοίκησης και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Στενή συνεργασία Αποκεντρωμένης Διοίκηση...

Συνάντησης του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Δοιήκησης Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου με το Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσίων Δυτ. Ελλάδας

Η ανεύρεση διαύλων καλύτερης και  στενότερης επικοινωνίας και συνεργασίας  μεταξύ των κρατικών υπηρεσιών και  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την Πυροσβεστική, κυρίως σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Δοιήκησης Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Μανώλη Αγγελάκα με το Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσίων Δυτ. Ελλάδας Κων. Δεσινιώτη.

Ο κ. Αγγελάκας επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί τα γραφεία της διοίκησης της Πυροσβεστικής, προκειμένου να συζητήσει λεπτομερέστερα τα θέματα Πολιτικής Προστασίας, που τέθηκαν στην ευρεία σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη Τετάρτη, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία.

Από την πλευρά του, ο κ. Δεσινιώτης, ενημερώνοντας το Γενικό Γραμματέα  για τη λειτουργία της Πυροσβεστικής, επικεντρώθηκε στο ζήτημα της  μεταστέγασής της σε νέο χώρο, λειτουργικότερο  για την άμεση επέμβαση τόσο των οχημάτων της, όσο και της ΕΜΑΚ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις