Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ποιος Αχαιός πολιτικός το... γύρισε πλέον στην ... ποίηση; Εκδίδει και παρουσιάζει την πρώτη του ποιητική συλλογή - ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ποιος Αχαιός πολιτικός το... γύρισε πλέο...

Κυκλοφορεί ήδη η συλλογή

 

Προσπαθώ να βρω την αλήθεια της αντανάκλασης. Το βλέμμα διεισδύει στον καθρέφτη": μόλις διαβάσατε ένα απόσπασμα της ποιητικής συλλογής «ΑΡΡΗΤΩΝ ΟΨΙΣ» που θα παρουσιάσει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στις 4 Δεκεμβρίου.

Εν μέσω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, δεν πρέπει να γυρίζουμε την πλάτη στον πολιτισμό. Αυτό κάνει πράξη και ο τέως βουλευτής και υπουργός της Ν.Δ. Άρης Σπηλιωτόπουλος ο οποίος στις 4 Δεκεμβρίου θα παρουσιάσει την ποιητική συλλογή του δικηγόρου-λογοτέχνη Χρήστου Ν.Λαζαρόπουλου με τίτλο «ΑΡΡΗΤΩΝ ΟΨΙΣ», που κυκλοφορεί ήδη από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη.

Η παρουσίαση θα γίνει στο πιο τρέντι σημείο της πόλης, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, και συγκεκριμένα στο «Art Bar ποιήματα και εγκλήματα». Δίπλα του στο τραπέζι της παρουσίασης θα είναι ο συγγραφέας Γιώργος Κακουλίδης και ο ποιητής Δημήτρης Καραμβάλης, ενώ ποιήματα θα διαβάσει η ηθοποιός Πηνελόπη Σταυροπούλου. Περιμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του Άρη Σπηλιωτόπουλου που δεν μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχες εμφανίσεις ή ομιλίες, αν και συχνά παραβρίσκεται σε παρουσιάσεις σημαντικών βιβλίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις