Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ρίο: Άκυρη η πεζοδρόμηση της παραλιακής! - Μαζικές προσφυγές ετοιμάζουν οι καταστηματάρχες

Ρίο: Άκυρη η πεζοδρόμηση της παραλιακής!...

Για διαφυγόντα κέρδη

Μαζικές προσφυγές για διαφυγόντα κέρδη ετοιμάζονται να καταθέσουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στην παραλιακή οδό του Ρίου. Όπως πληροφορείται το thebest.gr η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων έκρινε ότι η απόφαση απαγόρευσης της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ποσειδώνος ήταν μη συμβατή με τον νόμο και άρα άκυρη.

Η απόφαση της πεζοδρόμησης της οδού Ποσειδώνος είχε ληφθεί από τον Δήμο Πατρέων σε βάρος του οποίου αναμένεται άμεσα να στραφούν οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων με τον ισχυρισμό ότι το μέτρο είχε δυσμενείς επιπτώσεις στην κίνηση των επιχειρήσεων τους σ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, με αποτέλεσμα αισθητά χαμηλότερους τζίρους και οικονομικές ζημιές.

Όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr το θέμα έχει απασχολήσει και τον Σύλλογο των Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής ο οποίος έγκαιρα είχε υποβάλει τις ενστάσεις του.

Με βάση την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι δεν έχει ακόμη κοινοποιηθεί στον Δήμο) θα πρέπει να απομακρυνθεί κάθε στοιχείο σήμανσης που απαγορεύει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων και, φυσικά, στο εξής να επιτρέπεται όλο τον χρόνο η ανεμπόδιστη κίνηση στην παραλιακή οδό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά