Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ανοίγει τις πόρτες του το ΠολυΤεχνείο…!

Πρεμιέρα με μια απίστευτη φαρσοκωμωδία!

Δυναμική είσοδο στα πολιτιστικά  δρώμενα της Αιγιάλειας κάνει  η Θεατρική Ομάδα του ΠολυΤεχνείου, Θ.Ο.Π., με μια θεατρική παράσταση που…θα συζητηθεί.  Η φαρσοκωμωδία με τίτλο «Το Τρίο της Συμφοράς» είναι το πρώτο θεατρικό έργο που θα παρουσιάσουν μέσα στις ημέρες των γιορτών τα μέλη της νεοσύστατης ομάδας, Θ.Ο.Π. πάντα με την σκηνοθετική καθοδήγηση του Θανάση Θεολόγη.

Πρόκειται για ένα έργο του Θανάση Θεολόγη με συνεχείς ανατροπές, έξυπνο χιούμορ,  που υπόσχεται  να κρατήσει για δύο ώρες το κοινό  σε εγρήγορση χαρίζοντας άφθονο γέλιο.

«Το Τρίο της Συμφοράς», λίγα λόγια για το έργο: Ο Κοσμάς και η Άννα είναι ένα  αγαπημένο ζευγάρι, που μετά από  τις αποτυχημένες προσπάθειές του  να αποκτήσει  ένα παιδί καταφεύγει  στη λύση της υιοθεσίας.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να δεχθεί την επίσκεψη της αυστηρής κοινωνικής λειτουργού, που θα εγκρίνει την υιοθεσία, χωρίς να υπολογίζουν τα απρόοπτα που θα ανατρέψουν τις ισορροπίες τους. Το σπίτι τους χωρίς να το γνωρίζουν έχει μετατραπεί σε αποθήκη λαθραίων τσιγάρων, σε χώρο σύναξης μεταναστών και το χειρότερο…σε παράρτημα νεκροτομείου! Θα καταφέρει τελικά το ζευγάρι να πείσει για την αξιοπιστία του την αμείλικτη κοινωνική λειτουργό έτσι ώστε να εγκρίνει την υιοθεσία;

Τους ρόλους ερμηνεύουν  οι: Μαρία Μητροπούλου, Γιάννης Χρυσάνθου, Αντωνία Παπαχριστοδουλοπούλου, Χαρά Γαλανοπούλου, Αντώνης Αργυρόπουλος, Παναγιώτης Ρόρος, Νατάσσα Χριστοδουλοπούλου, Τζέλα Δημητροπούλου, Αντρέας Παπαχριστοδουλόπουλος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture