Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο… Μποντ-Ντάνιελ Κρεγκ στο Αφγανιστάν-20.000 Πατρινοί έχουν δει ως τώρα το "Skyfall"

Ο… Μποντ-Ντάνιελ Κρεγκ στο Αφγανιστάν-20...
Μαρτάτος Tάκης

Η ταινία διεθνώς αναδεικνύεται ως η εμπορικότερη Μποντ κινηματογραφική παραγωγή όλων των εποχών

Η 23η επίσημη ταινία της σειράς Τζέιμς Μποντ, το θεαματικό αν και μεγάλο σε διάρκεια «Skyfall» με τον Βρετανό σταρ Ντάνιελ Κρεγκ στον επίμαχο ρόλο, προβλήθηκε στους Βρετανούς στρατιώτες που υπηρετούν στο μακρινό και επίφοβο λόγω των αμείωτων εντάσεων εκεί, Αφγανιστάν, στην στρατιωτική βάση Baston.

Μάλιστα μία μεγάλη, ωραία έκπληξη περίμενε τους Βρετανούς στρατιώτες καθώς παρών στην προβολή ήταν και ο ίδιος ο 44χρονος Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος έκανε την εμφάνιση του ντυμένος με ειδικά στρατιωτικά ρούχα.

Μίλησε μαζί τους ενώ παρακολούθησε κιόλας σε έναν ειδικό χώρο μαζί τους την ταινία. Επίσης ο Ντάνιελ Κρεγκ που είναι παντρεμένος με την Βρετανή ηθοποιό Ρέιτσελ Βάις (έχει και μία κόρη, την Ella από τον πρώτο του γάμο) συνάντησε και τους τραυματίες καθώς και τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει την ανάρρωσή τους.

Στο μεταξύ το «Skyfall» με το υπέροχο ομώνυμο κομμάτι των τίτλων που έγραψε και ερμηνεύει η Adele, έχει πλέον ξεπεράσει τα 400,000 εισιτήρια στην Ελλάδα και συνεχίζει για 3η εβδομάδα να τραβά σαν μαγνήτης τους θεατές, όλων των ηλικιών.

Μόνο στην Πάτρα, όπως ανέφερε στο thebest.gr ο Αλέξης Μπιτούνης από τα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, η ταινία έχει ξεπεράσει τα 20.000 εισιτήρια, νούμερο ρεκόρ που είχε πολύ καιρό να γίνει και που ενδεχομένως να απειλήσει η ταινία «Hobbit, ένα αναπαντεχο ταξίδι» του Πίτερ Τζάκσον όταν θα κυκλοφορήσει στις 13/12/2012.

Παγκοσμίως δε το «Skyfall» πλησίασε τα 670 εκατομμύρια δολάρια σε εσιπράξεις (πάνω από 161 στις ΗΠΑ ήδη σε 10 μέρες προβολής) και αναδεικνύεται όπως γράφουν τα ξένα δίκτυα, ως η πλέον εμπορικότερη ταινία Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών.

Το ρεκόρ κρατούσε το «Casino Royale» του 2006 (1η ταινία όπου ο Κρεγκ υποδύθηκε τον πράκτορα 007) με 599 εκατομμύρια δολάρια διεθνείς εισπράξεις. Πάντως το καλύτερο και θεαματικότερο κομμάτι του “Skyfall” είναι το τελευταίο στην Σκωτία όπου ανατινάσσεται και ένα παλιός ερημικός πύργος!

Τέλος να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το The Hollywood Reporter το «Skyfall» σε σκηνοθεσία του Σαμ Μέντες (όπου συμπρωταγωνιστούν οι Ξαβιέ Μπαρδέμ, Άλμπερτ Φίνει και Τζούντι Ντεντς η οποία είναι εξαιρετική) κατόρθωσε ήδη να γίνει η 2η πιο εμπορική και επικερδής ταινία στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου με τις εισπράξεις μέχρι αυτή τη στιγμή να φτάνουν τα 75 εκατομμύρια αγγλικές λίρες (118 εκατομμύρια δολάρια)!

Ο Ντάνιελ Κρεγκ με στρατιωτικά ρούχα και γυαλιά, χαμογελαστός στο Αφγανιστάν.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ με στρατιωτικά ρούχα και...

Ο Ντάνιελ Κρεγκ με στρατιωτικά ρούχα και γυαλιά, χαμογελαστός στο Αφγανιστάν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture