Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχεται διάσημος Γερμανός dj για πρώτη φορά στην Πάτρα

Έρχεται διάσημος Γερμανός dj για πρώτη φ...

Ο λόγος για τον Sharam Jey που θα παίξει μουσική στο Soho all day μπαρ στην Πάτρα στις 21/11

Ένας από τους καλύτερους Ευρωοπαίους dj και παραγωγούς στην ηλεκτρονική μουσική, ο Sharam Jey από την Γερμανία έρχεται για πρώτη φορά στην Πάτρα, την ερχόμενη Τετάρτη 21 Νοεμβρίου το βράδυ για να παίξει στο μπαρ Soho all day.

Ο Γερμανός παραγωγός που έχει καταφέρει με τα remix του να δώσει μία ιδιαίτερη dance (χορευτική) διάσταση στα τραγούδια των Μοby, Warren G, Faithless κ.α., θα έρθει στην Πάτρα και υπόσχεται να ξεσηκώσει τους θαμώνες του Soho. Μαζί του αυτήν την Τετάρτη στο Soho θα είναι και o No Rabbitz και ο George Gikas.

Ο Sharam Jey είναι ένας επαγγελματίας Dj και παραγωγός από την Γερμανία, τον οποίο πολλοί θα τον χαρακτήριζαν ως ένα πραγματικό «πολυεργαλείο» της μουσικής. Ο Sharam Jey έχει εμφανιστεί και ως τραγουδιστής σε ένα ροκ συγκρότημα, ωστόσο όταν ανακάλυψε την αγάπη του για την House & techno μουσική στις αρχές της δεκαετίας του '90, αφοσιώθηκε περισσότερο στην μουσική παραγωγή και άρχισε να διαπρέπει ως dj.

Σήμερα, δέκα και πλέον χρόνια αργότερα, το όνομά του έχει γίνει συνώνυμο της Electrohouse σκηνής. Το remix του Cafe Del Mar έχει ψηφιστεί ως "Best Dance Track Of All Time" (Mixmag).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View