Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: "Καζάνι που βράζει" η κομματική οργάνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων -Αφορμή η επίσκεψη Καμμένου και η διαρροή της πληροφορίας.

Πάτρα: "Καζάνι που βράζει" η κ...

Δύο τα εσωκομματικά "στρατόπεδα" που ξιφουλκούν - Τα μαντάτα έφθασαν στην Αθήνα

Καζάνι που βράζει είναι η τοπική κομματική οργάνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αφορμή -στην ήδη υποβόσκουσα ένταση- η διαρροή της πληροφορίας περί επικείμενης επίσκεψης του Προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Η είδηση δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" και τότε άνοιξαν οι ασκοίτου Αιόλου.

Τοπικά στελέχη άρχισαν να ψάχνουν πώς διέρρευσε η πληροφορία, έχοντας την υπόνοια οτι αυτός που "κελάηδησε" προσδοκά οφέλη από την επίσκεψη του κ. Καμμένου και επί της ουσίας επιδιώκει να καθορίσει το πρόγραμμα και τις επαφές που θα έχει στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Το περιστατικό χαρακτηρίζεται ως θρυαλλίδα στην ήδη τεταμένη κατάσταση που επικρατεί στην τοπική οργάνωση τους κόμματος, με δύο "στρατόπεδα" να αναπτύσσουν εσωκομματική δράση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, του ενός ηγείται στέλεχος με προβεβλημένη θεσμική ιδιότητα, ενώ στο "αντίπαλο" φέρεται να συνασπίζονται στελέχη με τοπική αναγνωρισιμότητα αλλά και προσβάσεις στην ηγεσία.

Μάλιστα σήμερα κάποιοι που ανήκουν στην δεύτερη ομάδα προγραμματίζουν επίσκεψη στην Αθήνα προκειμένου να εκφράσουν και επισήμως τη δυσφορία τους για την δράση του επικεφαλής των... "αντιπάλων"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις