Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με το "δεξί" ξεκίνησε στο Dancing with the stars 3 ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης

Με το "δεξί" ξεκίνησε στο Danc...

Ανάμεσα στο κοινό ήταν και η Πατρινή σύζυγος του, η Βασιλική Σταματοπούλου

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις χορευτικές του υποχρεώσεις ο 30χρονος Αιγιώτης στην καταγωγή ηθοποιός και γυμναστής Νίκος Αναδιώτης στο χθεσινό 1ο live του σώου του ΑΝΤ1 «Dancing withe stars 3».

Εμφανίστηκε νωρίς στο σώου, μόλις 2ος στη σειρά με την όμορφη παρετνέρ του, την Αναστασία Δρακά και αποκόμισαν ευμενή σχόλια από την πενταμελή κριτική επιτροπή όπως ότι είναι από τα πιο όμορφα και σαγηνευτικά ζευγάρια του φετινού Dancing.

O ψηλός και καλογυμνασμένος Νίκος Αναδιώτης που έγινε γνωστός μέσα από το σήριαλ «Βασιλιάδες» χόρεψε ένα ωραίο ταγκό και όπως είπε με χιούμορ, αναγκάστηκε για πρώτη φορά να φορέσει παπούτσια με τακούνι που αρμόζουν για τον ιδιαίτερο χορό του ταγκό.

Δεν έδειξε πολύ αγχωμένος αν και φάνηκε στην κάμερα ότι πρόσεχε να μην χάσει τα βήματα. Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 29 πόντοι με την συμπαθή ηθοποιό Κάτια Δανδουλάκη να του χαρίζει και το πρώτο 7άρι της βραδιάς, η οποία είναι γεγονός ότι κράτησε πολύ σε διάρκεια κουράζοντας λίγο τους τηλεθεατές.

Επίσης ιδιαίτερα κομψή ήταν και η εμφάνιση του Νίκου Αναδιώτη με τα μαύρα ρούχα (πουκάμισο, παντελόνι) του ταγκό. Εννοείται ότι ανάμεσα στο κοινό ήταν και η αγαπημένη του σύζυγος, η Βασιλική Σταματοπούλου από την Πάτρα στην οποία ο Νίκος Αναδιώτης έστειλε μετά το τέλος του χορού ένα φιλί.

Πάντως κάποιοι από την κριτική επιτροπή τον βρήκαν ελαφρώς κρατημένο ως προς την έκφραση του πάθους του ταγκό αλλά η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια που ήταν όλο σε κόντρα με τον Γιάννη Λάτσιο στη διάρκεια της βραδιάς, δικαιολόγησε τον Νίκο Αναδιώτη ότι «το παιδί είναι και φρεσκοπαντρεμένο!».

Σε δηλώσεις του πριν την έναρξη του σώου στο σάιτ yupii.gr, ο Νίκος Αναδιώτης τόνισε ότι «ο λόγος που αποδέχτηκα την πρόταση του ΑΝΤ1 για το Dancing With The Stars  είναι επειδή μου αρέσει πάρα πολύ ο χορός! Πάντα θαύμαζα αυτή την ικανότητα στους άλλους ανθρώπους, γιατί εγώ προσωπικά, κάθε φορά που πήγαινα σε κάποιο πάρτι κουνιόμουν απλά στο ρυθμό. Δεν χόρευα κανονικά, γιατί δεν ήξερα πώς να το κάνω. Δεν ξέρω θεαματικές φιγούρες κ.α.».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight