Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ούτε σαπούνι δεν υπάρχει στις Φυλακές Αγίου Στεφάνου - Δραματική έκκληση από την Εκκλησία να συγκεντρωθούν είδη ατομικής υγιεινής

Πάτρα: Ούτε σαπούνι δεν υπάρχει στις Φυλ...

Η κρίση χτυπάει και τους κρατούμενους - Ζητούνται επειγόντως σαπούνια, σαμπουάν, ξυραφάκια κ.α.

Δραματική έκκληση προς τους πιστούς από την τοπική Εκκλησία, έγινε κατά τη διάρκεια του Κυριακάτικου εκκλησιασμού.

Ήδη σε Ναούς της Πάτρας συγκεντρώνεται υλικό υγιεινής προκειμένου να προσφερθεί στην Φυλακή Αγίου Στεφάνου, αφού το Σωφρωνιστικό Κατάστημα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν διαθέτει ούτε σαπούνι για τους κρατούμενους.

Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό, αν αναλογιστεί κανείς οτι στη φυλακή είναι έγκλειστοι εκατοντάδες κρατούμενοι, που αυτή την ώρα δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν ούτε στους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των πεικοπών των δαπανών.

Έτσι ζητήθηκε η συνδρομή των φορέων της περιοχής, με την Εκκλησία να ευαισθητοιποιείται και να ζητά από τους πιστούς να προσφέρουν σαπούνια, σαμπουάν, ξυραφάκια, αφρούς ξυρίσματος και κάθε άλλο είδος σχετίζεται με την ατομικλή υγιεινή των κρατουμένων στη φυλακή Αγίου Στεφάνου Πατρών.

Όπως πληροπφορείταιτο thebest.gr ήδη υπάρχει ανταπόκριση των Πατρινών και συγκεντρώνονται ποσότητες από τα συγκεκριμέηνα είδη προκειμένου να διατεθούν στο σωφρονιστικό κατάστημα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις