Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το ένα μετά το άλλο τα λουκέτα σε τράπεζες - Έκλεισε το υποκατάστημα της Εθνικής στην Παπαφλέσσα - Ακολουθεί η Citibank

Πάτρα: Το ένα μετά το άλλο τα λουκέτα σε...

Στο γειτονικό υποκατάστημα της Ακτής Δυμαίων μεταφέρονται οι εργασίες του

'Έκλεισε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Κορίνθου. Από σήμερα, σύμφωνα και με την ανακοίνωση που υπάρχει στο υποκατάστημα, οι εργασίες του μεταφέρονται στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Ακτή Δυμαίων.

Η απόφαση έχει προκαλέσει αντιδράσεις πλήθους συμπολιτών που συναλλάσσονταν επί σειρά ετών με το υποκατάστημα της Παπαφλέσσα.

Σημειώνεται ότι το υποκατάστημα της Εθνικής στην Παπαφλέσσα, εξυπηρετούσε χιλιάδες πολίτες της Πάτρας εδώ και χρόνια και η είδηση της μεταστέγασής του έχει ήδη προκαλέσει δυσφορία.

Ακολουθεί η Citibank

Λουκέτο αποφάσισε να βάλει και η CITIBANK στο υποκατάστημά της στην Πάτρα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέου 36.Η τράπεζα με επιστολή της ενημέρωσε τους πελάτες της για το κλείσιμο του υποκαταστήματός της στις 12 Δεκεμβρίου.

Στην ίδια επιστολή αναφέρονται οδηγίες για την διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων των πελατών με την τράπεζα, καθώς και ποιες άλλες τράπεζες της περιοχής μπορούν να εξυπηρετήσουν τις συναλλαγές τους.

Η τράπεζα για να δικαιολογήσει την απόφαση της επικαλείται το νέο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις