Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

2.500 μοτοσικλετιστές θα σπάσουν ρεκόρ Γκίνες στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

2.500 μοτοσικλετιστές θα σπάσουν ρεκόρ Γ...

Το Σάββατο 22 Μαϊου

Από την μεθεπόμενη Πέμπτη 20 Μαΐου και μέχρι την Δευτέρα 24 Μαΐου φιλοξενείται στην Πάτρα η ετήσια πανευρωπαϊκή συνάντηση των φίλων της μοτοσικλέτας Χάρλεϊ Ντάβινσον. Ένα σπουδαίο γεγονός στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με αναφορά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Και ένα γεγονός που σε αυτή την δύσκολη οικονομικά συγκυρία θα βοηθήσει όχι μόνο στην προβολή της Πάτρας αλλά, κυρίως, στην τόνωση της τοπικής αγοράς.

Για τέσσερις μέρες θα βρίσκονται στην πόλη περισσότεροι από 10.000 μοτοσικλετιστές, από όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες και φυσικά ένας μεγάλος αριθμός Ελλήνων φίλων της Χάρλεϊ Ντάβινσον. Υπολογίζεται ότι αυτό το τετραήμερο θα προκύψει για τους εμπόρους και τους επαγγελματίες της πόλης ένας τζίρος που φτάνει και ίσως ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Μια ξεχωριστή στιγμή για την συνάντηση των φίλων της Χάρλεϊ Ντάβινσον, το «Σούπερ Ράλι 2010» όπως είναι ο ακριβής τίτλος της διοργάνωσης, θα είναι το πρωί του Σαββάτου 22 Μαΐου όταν 2.500 μοτοσικλέτες θα περάσουν από την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, παρουσία Επιτροπής από τον φορέα που εκδίδει το Βιβλίο Γκίνες. Θα είναι η πιο πολυάριθμη, ταυτόχρονη διέλευση μοτοσικλετών από μία Γέφυρα, που θα έχει συμβεί ποτέ στα παγκόσμια χρονικά.

Το «Σούπερ Ράλι» φιλοξενείται στην Πάτρα με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας και της Τ.Ε.Δ.Κ. νομού Αχαΐας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις