Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Από το τουρνουά πόκερ στην ...Ασφάλεια, πάνω από 75 άτομα

Πάτρα: Από το τουρνουά πόκερ στην ...Ασφ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Γιγαντιαία επιχείρηση πριν από λίγο στο "Aρχοντικό της Ευτυχίας"

Στην  ασφάλεια κατέληξαν οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες στο τουρνουά πόκερ, το οποίο ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στις 6.30 στο «Αρχοντικό της Ευτυχίας» στην Οβρυά Πατρών. Το τουρνουά, είχε ανακοινωθεί εδώ και πολλές ημέρες ενώ είχε διαφημιστεί στα ΜΜΕ της Πάτρας, χωρίς να έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση. Μάλιστα το τουρνουά είχε και χορηγούς επικοινωνίας ΜΜΕ της Πάτρας.

Ένα τέταρτο όμως μετά την έναρξη του τουρνουά και ενώ οι παίκτες ήταν στα τραπέζια, έκανε έφοδο η αστυνομία και προσήγαγε περισσότερα από 75 άτομα στην Ασφάλεια. Η επιχείρηση -λένε οι αυτόπτες μάρτυρες-, ήταν τέτοια, που θύμιζε επιχείρηση σύλληψης εγκληματιών. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, στον χώρο έκανε έφοδο μεγάλη αστυνομική δύναμη, (περίπου 50 άτομα)  ενώ κάποιοι κάνουν λόγο και για δυνάμεις από άλλες περιοχές. Κλούβες, Ι.Χ.,  ακόμη και μηχανές επιστρατεύτηκαν για τη μεταφορά των συμμετεχόντων.

Οι προσαχθέντες- οι περισσότεροι Πατρινοί-  βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ασφάλεια. Στην  πλειοψηφία τους  είναι νεαρής  ηλικίας και δεν  μπορούν να κατανοήσουν τι φταίει, ενώ οι οικογένειές τους είναι αναστατωμένες.

Το τουρνουά, λένε οι συμμετέχοντες. δεν είχε έπαθλο χρήματα, αλλά ένα απλό βραβείο. Η αστυνομία πάντως λέει ότι οι συλλήψεις έγιναν επειδή υπήρχε χρηματικό έπαθλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις