Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της 15χρονης Ανδριανής που άφησε πίσω της ένα τεράστιο "γιατί" - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία...

Μουδιασμένοι οι συμμαθητές της αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί

Ανείπωτη θλίψη και ένα τεράστιο ¨γιατί" άφησε πίσω της η 15χρονη Ανδριανή που έδωσε τέλος στη ζωή της πάνω στην πιο τρυφερή της στιγμή. Στην κηδεία της οι γονείς, η αδελφή, οι συγγενείς και οι φίλοι, σε κλίμα βαθιά οδύνης της είπαν το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων του Ά Κοιμητηρίου Πατρών.

Τραγική φιγούρα η αδελφή της Ανδριανής, η οποία έμαθε το τραγικό νέο στην Καλαμάτα όπου σπουδάζει. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τους λόγους που οδήγησαν την 15χρονη στο αδιέξοδο.

Παγωμένοι οι συμμαθητές της, σχεδόν χαμένοι, αναρρωτιούνται τι ήταν αυτό που μάρανε τα όνειρα ενός ζωντανού και αισιόδοξου παιδιού. Το τελευταίο αντίο εκτός απο τους φίλους και τους συμμαθητές της είπαν δεκάδες Πατρινοί αλλά και φίλοι από την Αιτωλοακαρνανία  όπου βρίσκεται η έδρα των επιχειρήσεων ιχθυοκαλλιέργειας του πατέρα της.Ανάμεσά τους ο   αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης, η τέως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, Βίβιαν Σαμούρη, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Μαλλιώρης, ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Αχαΐας Παναγιώτης Τρικόγιας κ.α.

Η Ανδριανή βρέθηκε απαγχονισμένη στο μπάνιο του σπιτιού της, στην οδό Αχελώου, ενω οι γονείς της έλειπαν στο εξωτερικό για επαγγελματικό ταξίδι. Το τραγικό θέαμα  αντίκρισαν πρώτοι η οικιακή βοηθός της οικογένειας και ένας φίλος του κοριτσιού, καθώς οι γονείς της είχαν ανησυχήσει και την έψαχναν.

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Αγυιάς αφού είναι η δεύτερη αυτοκτονία ανήλικης στην περιοχή καθώς πριν 18 μήνες, μια 15χρονη από τη Λιθουανία, είχε βρεθεί απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της.

 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις