Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα-ΣΟΚ: Για να τα βγάλουν πέρα, πουλάνε το αίμα τους- Μια μονάδα αίματος έχει πουληθεί ακόμα και 300 ευρώ!

Πάτρα-ΣΟΚ: Για να τα βγάλουν πέρα, πουλά...

Απίστευτες καταστάσεις στην Ελλάδα της κρίσης και στην Πάτρα της απόγνωσης

Δεν το χωράει ο νους σε ποιά κατάσταση αναγκάζονται να φτάνουν οι πολίτες  προκειμένου να τα βγάλουν πέρα στην Ελλάδα της κρίσης και στην Πάτρα της ανεργίας. Νέοι άνθρωποι, αλλά και μεγαλύτεροι, δίνουν το αίμα τους όχι τόσο για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, αλλά  για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της καθημερινότητας, για να επιβιώσουν, επενδύοντας στην ανάγκη για αίμα.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Νiκος Σύφαντος στο δελτίο ειδήσεων του Achaia Channel, στην Πάτρα εκτυλίσσονται σκηνές που δεν τις χωράει ο νους, καθώς το αίμα είναι ένα αγαθό που δίνεται δωρεάν και είναι αποδεικτικό της ανθρωπιάς και της ευαισθησίας μας.

Η κατάσταση έχει περιέλθει σε γνώση των γιατρών και των συλλόγων αιμοδοτών που έχουν προβληματιστεί ιδιαίτερα, καθώς υπάρχουν πολλά  περιστατικά με βάση τα οποία όταν κάποιος χρειάστηκε πολύ  αίμα, για να καλυφθούν οι μονάδες αίματος που έλειπαν, αναζητήθηκαν και εμφανίστηκαν στο νοσοκομείο αιμοδότες που παρουσιάζονταν στο νοσοκομείο ως εθελοντές, αλλά πληρώνονταν κανονικά από τους συγγενείς που ήταν σε πανικό  και αναγκάστηκαν να κάνουν παζάρια με τους πωλητές αίματος.

Υπάρχει μάλιστα περιστατικό όπου έχει πωληθεί η μονάδα 300 ευρώ!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις