Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ικανοποιημένος ο Δένδιας από την επιχείρηση "Ξένιος Ζευς" - Συνεχίζεται και σήμερα - Το πρωί θα κάνει δηλώσεις στην Ερμού - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ικανοποιημένος ο Δένδιας από την ...

Ο υπουργός θα κάνει δηλώσεις και θα φύγει για Αθήνα

07.30 Συνεχίζεται και σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση "Ξένιος Ζευς" που ξεκίνησε χθες στην Πάτρα και έφερα ξανά στην πόλη τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, ο οποίος θα μιλήσει σε λίγη ώρα στους δημοσιογράφους.

21.42: Αναχώρησε πριν από λίγο από τα γραφεία της Ερμού ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας. Ο υπουργός θα διανυκτερεύσει στην Πάτρα και αύριο το πρωί θα κάνει δηλώσεις για τα αποτελέσματα της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς».

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο κ. Δένδιας μετά την ενημέρωση που είχε από τους επιτελείς της Αστυνομίας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιχείρηση.

Όπως έλεγαν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. η πρώτη ημέρα της επιχείρησης – μαμούθ στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, τόσο για τον αριθμό των προσαχθέντων και συλληφθέντων αλλοδαπών, όσο και για το γεγονός ότι όλα κύλησαν ομαλά.

21.28: Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια με την τοπική ηγεσία της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληφορορίες ο υπουργός ενημερώνεται για την πορεία της επιχείρησης "Ξένιος Ζευς".

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ο υπουργός θα προχωρήσει σε δηλώσεις αύριο στις 8.30 το πρωί στην Ερμού.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του υπουργού στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού.

20.36: Όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr αυτή την ώρα  βρίσκεται στην Πάτρα και στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας. Ο κ. Δένδιας θα ΄χει συνάντηση με τους επιτελείς της τοπικής Αστυνομίας και θα έχει πλήρη ενημέρωση για την πορεία της επιχείρησης "Ξένιος Ζεύς".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις