Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Καμία αντίσταση από τους μετανάστες που έως τώρα έχουν προσαχθεί - Σε επιφυλακή διμοιρίες των ΜΑΤ

Πάτρα: Καμία αντίσταση από τους μετανάστ...

Από το νέο λιμάνι ξεκίνησε η επιχείρηση

Σε δεκάδες προσαγωγές μεταναστών έχουν προχωρήσει, από νωρίς σήμερα το πρωί, οι αστυνομικές δυνάμεις, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάτρα. Η επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε έξω από το νέο λιμάνι της Πάτρας και επεκτάθηκε σε παλιά εργοστάσια και εγκαταλελειμμένα κτίρια που βρίσκονται στην περιοχή. Στη συνέχεια, αστυνομικές δυνάμεις κινήθηκαν προς το κέντρο της Πάτρας, αλλά και άλλες περιοχές της πόλης, όπου μετανάστες βρίσκουν καταφύγιο, κυρίως σε παλιά ακατοίκητα σπίτια.

Για την υλοποίηση της επιχείρησης έφθασαν στην Πάτρα δυνάμεις της Αστυνομίας από άλλες περιοχές, καθώς και λεωφορεία για τη μεταφορά όσων μεταναστών χρειαστεί να οδηγηθούν σε κέντρα κράτησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κέντρα κράτησης θα μεταφερθούν όσοι μετανάστες δεν έχουν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα, ενώ η επιχείρηση θα ολοκληρωθεί όταν οι επικεφαλείς των αστυνομικών δυνάμεων κρίνουν ότι έχουν ελεγχθεί όλα τα σημεία της πόλης, στα οποία διαμένουν μετανάστες.

Η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» γίνεται χωρίς να έχουν προκληθεί αντιδράσεις, ενώ προκειμένου να προληφθούν τυχόν επεισόδια, βρίσκονται σε ετοιμότητα δυνάμεις των ΜΑΤ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις