Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ- Το αλισβερίσι του αγοραίου έρωτα στην πλατεία Όλγας ανάμεσα σε νεαρές Ρομά και ηλικιωμένους Πατρινούς

ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ- Το αλισβερίσι του αγο...

Για λίγα ευρώ - Παπούδες με εγγόνια ανάμεσα στους πελάτες τους...

Ιδού και τα πειστήρια του αγοραίου έρωτα στην πλατεία Όλγας, στην Πάτρα. Δυο νεαρές Ρομά έχουν προσεγγίσει ηλικιωμένο και του προτείνουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες. Το φαινόμενο, φυσικά, είναι καθημερινό και όλες τις ώρες της ημέρας σε βαθμό να υπάρχουν παράπονα από τους περιοίκους και τους καταστηματάρχες για την μετατροπή της πλατείας και σε στέκι υπαίθριας πορνείας.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζεται η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Νομού Αχαΐας και μας την έστειλε αναγνώστης του thebest.gr μετά την χθεσινή ανάρτηση μας με την οποία αποκαλύπταμε το τι συμβαίνει στην πλατεία. Να σημειωθεί ότι, όπως λένε οι περίοικοι, μεταξύ των πελατών των εκδιδόμενων νεαρών Ρομά περιλαμβάνονται αρκετοί ηλικιωμένοι, οι περισσότεροι έχουν και εγγόνια, αλλά και ορισμένοι… επώνυμοι πολίτες, με την έννοια της φήμης που έχουν στην πόλη από την επαγγελματική δραστηριότητα και τις λοιπές ενασχολήσεις των ίδιων ή μελών των οικογενειών τους.

Όπως ανέφερε το thebest.gr  ανήλικες και νεαρές Ρομά εκδίδονται για λίγα ευρώ που κυμαίνονται απο 20 έως 40 ευρώ και «τσιμπάνε» κυρίως ηλικιωμένους πελάτες. Οι περίοικοι ισχυρίζονται ότι το αλισβερίσι δεν γίνεται μόνο στην πλατεία, και βεβαίως όχι μόνο το βράδυ, αλλά και σε κατάστημα λίγα μέτρα μακριά από αυτή.

Όπως λένε οι κάτοικοι αυτό το φαινόμενο έκανε την εμφάνισή του πέρυσι, ανακόπηκε κάποια στιγμή με την ένταση των ελέγχων από την πλευρά της Αστυνομίας και τώρα επιστρέφει δριμύτερο, προκαλώντας θλίψη σε όσους τυχαίνει να γίνονται μάρτυρες ύποπτων σκηνών με τις μικρές Ρομά να επιβιβάζονται σε αυτοκίνητα μεσηλίκων ή ακόμη και...υπερηλίκων και να εξαφανίζονται σαν να πρόκειται για επαγγελματίες συνοδούς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις