Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτός είναι ο δολοφόνος των Τάσου Ισαάκ και Σολομώντα Σολωμού!

Αυτός είναι ο δολοφόνος των Τάσου Ισαάκ ...

Καθηγητής πανεπιστημίου, πρώην πρόεδρος της φονικής παρακρατικής - εθνικιστικής οργάνωσης, Türk-Bir

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας Radikal ο καθηγητής πανεπιστημίου Erhan Arıklı συνελήφθη από τις αρχές του Κιργιστάν για συμμετοχή του στη δολοφονία των Κυπρίων Τάσου Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού.
Μετά από την εξέλιξη αυτή σήμανε συναγερμός στο τουρκικό υπουργείο εξωτερικών. Ο συλληφθείς, όταν τελέστηκαν οι δολοφονίες ήταν πρόεδρος της εθνικιστικής παρακρατικής οργάνωσης Türk-Bir.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εφημερίδας ο Ερχάν Αρικλί διέμενε επί 14 χρόνια στο Καζακστάν και ήταν εκπρόσωπος του παράνομου τουρκοκυπριακού κράτους στο Κιργιστάν. Tο planet-greece αποκαλύπτει την φωτογραφία του καθηγητή - δολοφόνου των δύο Κυπρίων Ηρώων μας. Ιδού το πρόσωπό του:

Από τη συνάντηση που είχε στις 8 Σεπτεμβρίου 2010 στην κατεχόμενη Κύπρο με τον ψευδοπρόεδρο Ντενκτάς


Με το ψευδοκράτος, και ιδιαίτερα τον ψευδοπρόεδρο του ψευδο-τουρκοκυπρικακού κράτους, Ραούφ Ντενκτάς, ο Erhan Arikli (Ερχάν Αρικλί) διατηρούσε άψογες σχέσεις και μάλιστα είχε κληθεί πολλές φορές από τον ίδιο τον Ντενκτάς (επίσημα ή ανεπίσημα) για να φέρει σε πέρας πολλές "δουλειές" του καθεστώτος.
Στον ηλεκτρονικό ιστότοπό της, η τουρκική εφημερίδα Radikal δημοσιεύει και το βίντεο της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Σολομώντα Σολωμού, όπως είχε μεταδοθεί εκείνη την αποφράδα ημέρα από το δελτίο ειδήσεων του Star Channel.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις