Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Συγκινητικές στιγμές στο γήπεδο του Βαρθολομιού στη μνήμη του Νίκου Μαρκουτσά

Συγκινητικές στιγμές στο γήπεδο του Βαρθ...

Τραγική φιγούρα η μητέρα του

Συγκινητικές στιγμές διαδραματίστηκαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο γήπεδο Βαρθολομιού, εκεί όπου φιλοξενήθηκε ο φιλικός αγώνας στη μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου Μαρκουτσά. Κι ήταν όλοι εκεί... οι πρώην συμπαίκτες του στον Ηλειακό Βαρθολομιού, την ομάδα δηλαδή που «υπηρέτησε» μέχρι να 29 του χρόνια, οπότε και το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο ξαφνικά, αλλά και η ομάδα Επιλέκτων Παλαιμάχων Ν. Ηλείας.

Να σημειώσουμε ότι αγωνίστηκε και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, παρότι λίγο αργότερα ο Πανηλειακός έδινε φιλικό ματς. Τραγική φιγούρα η μητέρα του Νίκου, αλλά και τα μέλη της οικογένειά του, που ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν το ματς.

Την ομάδα των Επίλεκτων Ηλείων Παλαιμάχων απαρτιζαν οι:
Τρυφωνόπουλος, Τσαμπρινός, Φωτόπουλος, Βαγγόπουλος Θ., Γκρίλλας, Αντωνόπουλος Σπ., Τζαβαρας, Νικολόπουλος Β., Γράψας, Αντίοχος, Κολοσκόπης, Τσάκωνας, Νούσιας, Λυμπέρης, Κουρής, Στ. Γιαννακόπουλος, Καλαρίτης, Π. Κουρκουμέλης, Βασιλόπουλος.

* Στη φωτο η μητέρα του Ν. Μαρκουτσά ενώ παραλαμβάνει τιμητική πλακέτα από τον προπονητή της ομάδας των παλαιμάχων, Γιάννη Δανίκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports