Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ντόρα Κουτροκόη μιλάει για πρώτη φορά μετά το γάμο της

Η Ντόρα Κουτροκόη μιλάει για πρώτη φορά ...

Τι λέει για τον ΑΝΤ1, τον Παπαδάκη και την κρίση στην τv

Την Ντόρα Κουτροκόη την γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ως συμπαρουσιάστρια του και στη συνέχεια το ίδιο καλοκαίρι ανέλαβε το καλοκαιρινό πρωινό του Αnt1 με τον Νίκο Ρογκάκο. Μάχιμη ρεπόρτερ που δεν είχε όνειρο να γίνει παρουσιάστρια. Στην πρώτη συνέντευξη της μετά το γάμο της που έγινε την 1η Σεπτεμβρίου στην Κρήτη με τον εικονολήπτη Μανώλη Λουπασάκη, μας μιλάει για την πιο όμορφη μέρα της ζωής της και για τα επαγγελματικά της σχέδια.

-Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με την δημοσιογραφία;

Δεν ήταν όνειρο ζωής, ήρθε τυχαία. Από το γυμνάσιο με ενδιέφεραν τα κοινά, ήμουν περίεργη, ήθελα να συζητάω, προβληματιζόμουν και γενικά είχα ανησυχίες. Έτσι αποφάσισα να παρακολουθήσω τη σχολή δημοσιογραφίας και παράλληλα να ψάξω για την πρώτη μου δουλειά. Η πρώτη μου εμπειρία με το χώρο ήταν στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, όπου εκεί κατάλαβα ότι αυτό το επάγγελμα μου ταιριάζει.

-Αν δεν έκανες  αυτή τη δουλειά τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις;

Λατρεύω τον κλάδο των δημοσίων σχέσεων. Επειδή και στη ζωή μου είμαι πολύ κοινωνική και επικοινωνιακή θεωρώ ότι θα τα κατάφερνα πολύ καλά. Είναι μία δουλειά με πολλές προκλήσεις και με γοητεύει.

-Ποιες είναι οι εικόνες και οι μυρωδιές που θυμάσαι από την παιδική σου ηλικία;

Τριών ετών είχα την πρώτη μου επαφή με την κολύμβηση. Ασχολήθηκα σε επίπεδο πρωταθλητισμού για 14 χρόνια. Έτσι οι εικόνες που μου έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό είναι οι προπονήσεις μου, οι αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και οι διακρίσεις με τα ελληνικά χρώματα. Μυρωδιά…τι άλλο; Το χλώριο στις πισίνες και οι θερμαντικές αλοιφές καθώς με δυο προπονήσεις την ημέρα οι τραυματισμοί ήταν πολλοί.

-Πως γνώρισες τον σύζυγο σου και πως σου έγινε η πρόταση γάμου;

Γνωριστήκαμε στην κρατική τηλεόραση πριν από εφτά χρόνια. Εγώ ρεπόρτερ, εκείνος εικονολήπτης. Ταιριάζαμε, κάναμε καλή παρέα, η οποία λίγους μήνες μετά εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο. Περάσαμε πολλά, ζήσαμε και όμορφες και δύσκολες στιγμές και πέρσι το χειμώνα, σε ένα ταξίδι μας στην Κρήτη, μου έδωσε το δαχτυλίδι. Έτσι απλά…Άλλωστε γνώριζε ότι η απάντηση θα ήταν «ναι».

-Πως κατάλαβες ότι ο Μανώλης είναι ο άντρας της ζωής σου;

Αυτά τα αισθάνεσαι…τα νιώθεις.

-Πόσο άλλαξε η ζωή σας μετά τον γάμο;

Είμαστε παντρεμένοι μόλις δύο εβδομάδες. Η καθημερινότητά μας δεν έχει αλλάξει καθόλου. Φύγαμε για την Παλαιόχωρα από το σπίτι μας, παντρευτήκαμε και γυρίσαμε σπίτι μας. Αλλά μπήκαμε με το δεξί.

-Είναι στα άμεσα όνειρα σας ένα παιδί;

Πιστεύω ότι όλα τα ζευγάρια που παίρνουν απόφαση να παντρευτούν έχουν στο μυαλό τους την δημιουργία οικογένειας.

-Τι σε έκανε να κλάψεις ή να γελάσεις τη μέρα του γάμου σου;

Γελούσα όλη την ώρα. Το διασκέδασα με την ψυχή μου γιατί είχα στο πλευρό μου τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα και ήταν όλα ακριβώς όπως τα θέλαμε, όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Έκλαψα λίγο στην αγκαλιά της μητέρας μου από συγκίνηση. Άλλωστε… «σήμερα αποχωρίζεται η μάνα από την κόρη»!

-Ήταν στόχος σου η τηλεπαρουσίαση;

Ποτέ. Απλώς προέκυψε. Δεν λες όχι σε τόσο τιμητικές επαγγελματικές προτάσεις και ιδιαίτερα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο και για την δημοσιογραφία.

-Έχεις δηλώσει ότι είσαι κορίτσι του ρεπορτάζ. Υπάρχει σημείο σύγκρισης με το πλατό;

Με τις ερωτήσεις προς τους καλεσμένους και ασκώντας πίεση για απαντήσεις κάνεις ρεπορτάζ. Όμως στην πραγματικότητα το ρεπορτάζ θέλει κυνήγι έξω, στην κοινωνία, στο πεζοδρόμιο. Είναι στιγμές που μου λείπει πολύ.

-Πως ξεκίνησες η συνεργασία σου με τον Γιώργο Παπαδάκη και ποια στιγμή δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

Ο σταθμός μου πρότεινε να ενταχθώ στο δυναμικό του Πρωινού ΑΝΤ1,έτσι βρέθηκα, με ιδιαίτερα μεγάλη χαρά έχω να σου πω, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Κάθε μέρα στην εκπομπή ήταν για μένα σχολείο. Από την προηγούμενη σεζόν μου έχει μείνει έντονα στο μυαλό το περιστατικό με την Λιάνα Κανέλλη και τον Ηλία Κασιδιάρη γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα και τα δικά μας τηλεοπτικά ήθη.

-Ποιος είναι ο Γιώργος Παπαδάκης που εμείς δεν ξέρουμε;

Ο Γιώργος είναι αυτός που ξέρει όλη η Ελλάδα…Αληθινός μπροστά στις κάμερες…ίδιος και πίσω από αυτές. Αυθόρμητος, με χιούμορ, αυστηρός εκεί που πρέπει, απαιτητικός στη δουλειά του, επαγγελματίας.

-Αγχώνεσαι με τα νούμερα τηλεθέασης; Είναι κριτήριο για εσένα;

Όχι ιδιαίτερα. Τα κοιτάω καθημερινά αλλά ακόμη κι όταν δεν είναι καλά δεν μου χαλάνε τη διάθεση. Συνεχίζω κανονικά χωρίς να επηρεάζομαι.

-Θα είσαι στο πρωινό με τον Γιώργο Παπαδάκη;

Όπως όλα δείχνουν ναι.

-Ποια είναι η ενημέρωση που έχετε για την νέα σεζόν θα τελειώνει το πρωινό στις 11 ή στις 10;

Προς το παρόν είμαστε στον αέρα με τον Νίκο Ρογκάκο. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για το πως θα βγει στον αέρα το χειμερινό πρωινό ΑΝΤ1 και αν θα υπάρξουν αλλαγές στις ώρες της εκπομπής.

-Κανάλια κλείνουν, ζώνες κόβονται, πολλοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί είναι άνεργοι ή απλήρωτοι. Πιστεύεις ότι υπάρχει επιστροφή για καλή τηλεόραση;

Θέλω να ελπίζω σε κάτι καλύτερο όμως δυστυχώς η κατάσταση δεν το επιτρέπει. Θεωρώ απαράδεκτο να μένουν απλήρωτοι συνάδελφοι μου, άνθρωποι με οικογένειες. Η εργασία πρέπει να πληρώνεται πάση θυσία.

-Όταν σου έγινε η πρόταση για το καλοκαιρινό ποια ήταν η πρώτη σου σκέψη;

«Δύσκολο καλοκαίρι και το φετινό»….Είχα και το γάμο μπροστά μου και αγχώθηκα λίγο αλλά τελικά νομίζω ότι τα κατάφερα.

-Δώσε μας μια ευχή για το entertv.gr

Σας εύχομαι να συνεχίσετε την καλή δουλειά, πολλά αποκλειστικά, πρωτότυπα θέματα και φυσικά σε σένα και στους συνεργάτες του entertv υγεία, χαμόγελα και αισιοδοξία.

 

Πηγή:entertv.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight