Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αρωγός στο έργο του Συλλόγου "Το Χαμόγελο του Παιδιού" ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Αρωγός στο έργο του Συλλόγου "Το Χα...

Δημήτρης Αρβανίτης: Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Αρωγός και συμμέτοχος στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο σύλλογος "Το Χαμόγελο του Παιδιού" είναι ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ο οποίος παρά το δυσμενές περιβάλλον της εποχής στηρίζει και υποστηρίζει εμπράκτως το έργο του "Χαμόγελου".

Προκειμένου ο δήμος  να συνδράμει το πολύτιμο έργο των εθελοντών του συλλόγου  παραχώρησε για χρήση δια του Δημάρχου κ. Δημήτρη Αρβανίτη, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ως εργαλείο υποβοήθησης της προσφοράς των εθελοντών ,που φροντίζουν για τη λειτουργία του σπιτιού στην Κυλλήνη, στο οποίο βρίσκουν θαλπωρή και καταφύγιο παιδικές ψυχές.

«Συμμετέχουμε ενεργά με όλες μας τις δυνάμεις  στο έργο του "Χαμόγελου", το οποίο στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά των μελών του συλλόγου», δήλωσε ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Αρβανίτης κατά την διάρκεια της συνάντησης την οποία είχε με την κα Δήμητρα Λαμπροπούλου, εκπρόσωπο του συλλόγου και την κα Κατίνα Πούλου, εθελόντρια και ένθερμη υποστηρίκτρια του έργου του συλλόγου.

«Η παραχώρηση του ηλεκτρονικού υπολογιστή είμαστε πεπεισμένοι ότι θα δώσει λύσεις και θα διευκολύνει το έργο των ανθρώπων που μεριμνούν για τη λειτουργία του Χαμόγελου του Παιδιού», είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Αρβανίτης απευθυνόμενος στις κυρίες Λαμπροπούλου και Πούλου.

Ο ίδιος σημείωσε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να ενισχύει το έργο του συλλόγου στα πλαίσια των δυνατοτήτων του.

Τόσο η κα  Λαμπροπούλου όσο και η κα Πούλου ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Αρβανίτη για την παραχώρηση του Η/Υ χαρακτηρίζοντας αναγκαία κάθε προσφορά που ενισχύει το έργο του συλλόγου και η οποία λειτουργεί πολλαπλασιαστικά σε περιόδους κρίσης.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις