Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην πλαζ για προετοιμασία από Δευτέρα ο Ερμής

Στην πλαζ για προετοιμασία από Δευτέρα ο Ερμής

Αλλαγή σχεδίων για την πατρινή ομάδα που είχε προγραμματίσει για το Σάββατο την "πρώτη" της

Το πρόβλημα που έχει προκύψει με τα γήπεδα της Πάτρας δεν άφησε ανεπηρέαστη και την ομάδα βόλεϊ του Ερμή, η οποία είχε προγραμματίσει την έναρξη της προετοιμασίας της στο Κουκούλι, αλλά θα μετακομίσει στην πλαζ. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Ερμής:

"Η ομάδα βόλεϊ του Ερμή Πατρών ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη πρώτη προπόνηση για το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, αναβλήθηκε λόγω κωλύματος που προέκυψε με την χρήση του Εθνικού Κλειστού γηπέδου, στο Κουκούλι

Ο τεχνικός της ομάδας, Σταύρος Σταματόπουλος αποφάσισε να μεταφέρει την πρώτη προπόνηση για το βράδυ (20.00) της Δευτέρας στον χώρο της Πλαζ όπου θα περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ο  Σταύρος Σταματόπουλος, δήλωσε: «Πληροφορήθηκα πως υπάρχει πρόβλημα με το Εθνικό κλειστό στο Κουκούλι και θέλω να πιστεύω πως άμεσα η πολιτεία θα ορίσει νέα διοίκηση στο ΠΕΑΚ ώστε να δώσει λύση στο πρόβλημα που υπάρχει. Τις πρώτες μέρες οι προπονήσεις μας θα περιλαμβάνουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά θα πρέπει σύντομα να ανοίξει το γήπεδο αλλιώς δεν θα μπορούμε να προχωρήσουμε και οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές όχι μόνο για τον Ερμή αλλά για όλα τα σωματεία που θα προβλέπεται να κάνουν χρήση του γηπέδου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports