Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πυρομανής καίει αυτοκίνητα στο Πήλιο

Πυρομανής καίει αυτοκίνητα στο Πήλιο

Έξι οχήματα έγιναν παρανάλωμα του πυρός

Μέσα σε λίγη ώρα, έξι οχήματα έγιναν παρανάλωμα του πυρός και όλα δείχνουν ότι έπιασε πάλι «δουλειά» ο άγνωστος εμπρηστής που χτύπησε το προηγούμενο καλοκαίρι στις περιοχές Μηλίνα, Άγιο Ιωάννη Κισσό, Προφήτη Ηλία και Άλλη Μεριά! Οι εμπρησμοί ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής στο κέντρο του χωριού, όπου τυλίχτηκαν στις φλόγες δύο αγροτικά αυτοκίνητα κατοίκων του Ανηλίου.

Αμέσως μετά, ο εμπρηστής χτύπησε στο παρκινγκ του εθνικού δρόμου του Πηλίου όπου πυρπόλησε δύο σταθμευμένα τριαξονικά φορτηγά που και αυτά ανήκουν σε κατοίκους της περιοχής. Το πύρινο μπαράζ ολοκληρώθηκε με τον εμπρησμό ενός πολυτελούς Toyota Land Cruizer και μιας Mercedes A150 που ανήκουν σε Αθηναίους ιδιοκτήτες εξοχικών!

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατάφερε να θέσει υπό έλεγχο τις φωτιές με εννέα πυροσβέστες οι οποίοι έφτασαν με τέσσερα υδροφόρα οχήματα, ενώ σε βοήθειά τους έσπευσαν εθελοντές από την Τσαγκαράδα με ένα υδροφόρο. Οι ζημιές από τις αλλεπάλληλες πυρκαγιές που προκάλεσε ο άγνωστος μανιακός τον οποίο αναζητούν Αστυνομία και Πυροσβεστική αγγίζουν τα 200.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις