Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Σεμινάριο για το αρχαίο δράμα και τις εφαρμογές της αρχαίας όρχησης

Σεμινάριο για το αρχαίο δράμα και τις εφ...

Από το τμήμα Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών "Δρυός Τόποι"

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιάλειας αναφέρει τα εξής: "Στο πλαίσιο σειράς σεμιναρίων για το αρχαίο δράμα και τις εφαρμογές και διαστάσεις της αρχαίας όρχησης η ομάδα μελέτης της αρχαίας όρχησης του τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών «Δρυός Τόποι» προσφέρει τριήμερο εργαστήριο για Έλληνες και ξένους ενδιαφερόμενους.

Τα μαθήματα και σεμινάρια περιλαμβάνουν Φιλοσοφία και Πράξη του αρχαίου ελληνικού χορού, εισαγωγή στον προσωδιακό λόγο, στην υποκριτική του αρχαίου δράματος, butoh και αρχαίο δράμα (κ. ά.), με παραδείγματα από μεγάλους αρχαίους τραγικούς (χορικά, διαλογικά μέρη), προβολή ταινιών και συμμετοχή σε δρώμενα.

Διδάσκουν μέλη της ομάδας και φιλοξενούμενοι έγκριτοι ειδικοί. Το κόστος της παρακολούθησης θα αφορά μόνο στα κόστη διαμονής και μετακίνησης. Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα ξεπερνά τους 20.

Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο   [email protected] ή [email protected] συμπεριλαμβάνοντας σύντομο βιογραφικό τους ή να αφήνουν  μήνυμα στο 6983942295."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture