Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΠΑΤΡΑ: Σκηνές αλλοφροσύνης απο το πρωί στις Εφορίες– Έπεσε και το TAXIS λόγω του μεγάλου όγκου των δηλώσεων, αμφίβολο αν θα δοθεί νέα παράταση

ΠΑΤΡΑ: Σκηνές αλλοφροσύνης απο το πρωί σ...
Βγενόπουλος Φάνης

Τελευταία στιγμή σπεύδουν οι φορολογούμενοι για κλειδάριθμο

Εκατοντάδες Πατρινών έχουν «πολιορκήσει» από το πρωί τις τρεις Εφορίες της πόλης για να τακτοποιήσουν τις φορολογικές τους δηλώσεις, καθώς αύριο λήγει η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων. Το ίδιο συμβαίνει και σε όλη τη χώρα, καθώς πάνω από 600 χιλιάδες φορολογούμενοι περίμεναν την τελευταία στιγμή να υποβάλλουν δήλωση.

Λόγω του μεγάλου όγκου δεδομένων, το ηλεκτρονικό σύστημα του Υπουργείου Οικονομίας, «πέφτει» κατά διαστήματα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι φορολογούμενοι και οι λογιστές.

Στην Πάτρα, η πλειοψηφία των πολιτών που συνωστίζεται από το πρωί στις Εφορίες, είναι για να πάρει τον κλειδάριθμο, καθώς οι περισσότεροι έκαναν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η προθεσμία για τις δηλώσεις, λήγει αύριο, και εφοριακοί που μίλησαν στο thebest.gr θεωρούν αμφίβολο να δοθεί νέα παράταση.

Πάντως, αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που οι φορολογούμενοι συνωστίζονται στις Δ.Ο.Υ. για να υποβάλλουν δήλωση, καθώς με την απόκτηση του κλειδαρίθμου, θα μπορούν στο εξής να διεκπεραιώνουν τη δήλωση ηλεκτρονικά, μέσω του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις