Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

"Κοντά στα όνειρά τους", Ματαρώνα και Νούσια της Ορμής Λουξ

"Κοντά στα όνειρά τους", Ματαρ...

Οι δύο νεοαποκτηθείσες "λέαινες", μιλησαν για τους λόγους που τις οδήγησαν στην Πάτρα αλλά και για τις φιλοδοξίες τους

Το ρόστερ της Ορμής Λουξ. για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχει γεμίσει απο μικρές ηλικιακά παίκτριες. Ανάμεσά τους, η Ναυσικά Ματαρώνα και η Φωτεινή Νούσια, που όπως λένε ηρθαν στην πατρινή ομάδα για να "ανοίξουν οι ορίζοντές τους", να αποκτήσουν εμπειρίες αλλά και να έρθουν κοντά στα όνειρα τους.

Συγκεκριμένα, οι δύο νεοαποκτηθείσες "λέαινες", μιλώντας στο site της Ορμής Λουξ, ανέφεραν.

Ναυσικά Ματαρώνα: "Είναι αλήθεια πως οι απαιτήσεις της ομάδας είναι υψηλές. Παρόλα αυτά όχι μόνο είμαι διατεθειμένη να αντεπεξέλθω σ' αυτές αλλά θέτω και τον πήχη πιο ψηλά για τον εαυτό μου" και συμπλήρωσε: "αρχικά είναι μεγάλη μου τιμή να δεχτώ μια τέτοια πρόταση από την Ορμή Λουξ, μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών και φήμης, όπως θα ήταν και για οποιαδήποτε Ελληνίδα αθλήτρια, πόσο μάλλον της δικής μου ηλικίας. Θεωρώ ότι έτσι ανοίγουν νέοι και σημαντικοί ορίζοντες για μένα σε σχέση με το άθλημα, το οποίο αγαπώ και υπηρετώ με παθός.

Φωτεινή Νούσια: "Δεν υπάρχει βαθμός δυσκολίας όταν υπάρχει η θέληση να κάνεις κάτι καλό για κάτι που αγαπάς. Πιστεύω ότι μερικές φορές πρέπει να δοκιμάζουμε ως που μπορούμε να φτάσουμε", και συνέχισε: "οι φιλοδοξίες μου είναι να γίνω μια παίκτρια αντάξια του ονόματος της Ορμής Λουξ. Επίσης, θεωρώ πως από την ομάδα θα μάθω πολλά και αυτό είναι που με κάνει όλο και περισσότερο να θέλω να ξεπερνάω τον εαυτό μου και να φτάνω όλο και πιο κοντά στα όνειρά μου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters