Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του από τους Γερμανούς ο Γρ. Ορφανουδάκης

Κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του από του...

Έχει μπλέξει σε δικαστική περιπέτεια από μια διαφήμιση

Με κατάσχεση του σπιτιού του απειλεί τον Γρηγόρη Ορφανουδάκη η γερμανική Δικαιοσύνη, εάν δεν καταβάλει το υπόλοιπο του παράβολου 5.000 ευρώ για την υπόθεσή του με τη διαφήμιση του γνωστής μάρκας ούζου, που εκδικάστηκε πέρυσι σε δικαστήριο του Μονάχου, είδηση που δημοσίευσε αποκλειστικά η «Espresso».

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που βγήκε εκπρόθεσμος λόγω του ότι δεν είχε να πληρώσει το ποσό, αναγκάστηκε να πάει με δικαστικό κλητήρα και τον δικηγόρο του χθες στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για να λάβει ένα ποσό που του είχαν καταθέσει οι Γερμανοί για τη διαφήμιση.

«Πρόκειται για το ευτελές ποσό, το οποίο δεν υπέγραφα να πάρω, γιατί ήταν σαν να αποδεχόμουν ότι αυτά τα ψίχουλα είναι η τελική αμοιβή μου για τη διαφήμιση που έκανα. Είναι ακριβώς 5.000 ευρώ τα χρήματα για το παράβολο και τα παίρνω, γιατί τα έχω ανάγκη. Αυτό το ποσό είναι έναντι των 110.000 ευρώ που δικαιούμαι για τη διαφήμιση που είχα κάνει χρόνια τώρα χρόνια και είχαν κλέψει τη φωνή μου οι Γερμανοί» δήλωσε ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης στην «Espresso».

Εσωσε το σπίτι του και φυσικά την υπόληψη του ο πρωταγωνιστής και βέβαια συνεχίζει με νέα αγωγή για τα δεδουλευμένα του. Γι’ αυτό άλλωστε πήρε και τον δικηγόρο μαζί του χθες, ώστε να είναι κατοχυρωμένος, όπως μας είπε.

«Οταν έγινε το δικαστήριο, είχα καταβάλει το ήμισυ του παράβολου, τα 5.000 ευρώ, και είχα το περιθώριο να το εξοφλήσω αργότερα, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζω οικονομικές δυσκολίες. Είναι δύσκολα τελευταία τα πράγματα στον χώρο μας και στις περισσότερες δουλειές δεν αμείβονται οι ηθοποιοί».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight