Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δύο νέοι Πατρινοί 25 και 30 ετών έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στην Πατρών-Πύργου- Θρήνος στην Παραλία

Δύο νέοι Πατρινοί 25 και 30 ετών  έχασαν...

Το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με νταλίκα

Δύο Πατρινοί είνια οι νεκροί του τραγικού τροχαίου στην Πατρών- Πύργου. Πρόκειται για τους Ιωάννη Ανδρ. Πασχάκη, 25 ετών, κάτοικο εργατικών κατοικιών Παραλίας Πατρών και Ιωάννη Δημ. Πετρούτσο, 30 ετών, επίσης κάτοικο Παραλίας.
Το δυστύχημα σημειώθηκε πριν από μια ώρα περίπου μεταξύ Κάτω Αχαΐας και Γομοστού, στη στροφή του Αγίου Ραφαήλ, μπροστά από το κατάστημα ειδών υγιεινής "Ρέλλος".
19:06 Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 17:30 σήμερα το απόγευμα στην Ν.Ε.Ο. Πατρών-Πύργου. Πρόκειται για έναν 30χρονο και έναν 25χρονο οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με διερχόμενη νταλίκα.

Το αυτοκίνητο, με κατεύθυνση προς την Πάτρα, εξετράπη από την πορεία της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με την νταλίκα, με αποτέλεσμα οι δύο συνάνθρωποί μας να χάσουν επί τόπο τη ζωή τους.

18:27 Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος του Ριόλου. Σύμφωνα με τις πρώτες, ανεπιβεβαίωτες, πληροφορίες, από την σφοδρή σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ. και φορτηγού, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου και συγκρούστηκε με το διερχόμενο φορτηγό.

Περισσότερα σε λίγο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις