Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O Gabriel Byrne είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από ιερείς

O Gabriel Byrne είχε πέσει θύμα σεξουαλι...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του

O δημοφιλής ηθοποιός Gabriel Byrne, γνωστός από σπουδαίες ταινίες όπως το ''Miller's Crossing'' και το ''The Usual Suspects'' και πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς ''Ιn Treatment'', αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι, στην παιδική του ηλικία, είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ιερείς.
Αυτό συνέβη και στην πατρίδα του την Ιρλανδία, αλλά και αργότερα, στην Αγγλία, όπου ο Byrne είχε πάει στα 11 του χρόνια για να εκπαιδευτεί, ώστε να γίνει και ο ίδιος ιερέας. Όπως λέει, ''Δυστυχώς επεσα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Υπήρχε εκείνος ο άνθρωπος, και ήταν κοινό μυστικό ότι δεν έπρεπε να βρεθείς μόνος μαζί του. Υπήρξαν ορισμένα όρια, σεξουαλικά όρια, που παραβιάστηκαν''.
Ο γοητευτικός ηθοποιός αντιμετώπισε αργότερα στη ζωή του προβλήματα με την κατάθλιψη και το αλκοόλ, τα οποία αποδίδει στην άσχημη αυτή εμπειρία της παιδικής του ηλικίας. ''Εκείνη την εποχή, δεν έδωσα σημασία, ούτε πίστεψα ότι το γεγονός με επηρέασε σημαντικά'', διηγείται. ''Ωστόσο στη μετέπειτα ζωή μου, αντιμετώπισα προβλήματα με ορισμένα θέματα, τα οποία είναι πιθανό να οφείλονται στην εμπειρία αυτή. Μου πήρε καιρό να συγχωρήσω και να συμφιλιωθώ με όλα αυτά τα γεγονότα, που με πλήγωσαν τόσο βαθιά''.
Ο ηθοποιός, όπως ομολογεί, εγκατέλειψε τελικά τις ιερατικές σπουδές, λόγω της αγάπης του γιά τις γυναίκες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight