Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μέχρι και πολιτικό όμιλο για αποκατάσταση της εικόνας του σχεδίαζε ο Τσοχατζόπουλος

Μέχρι και πολιτικό όμιλο για αποκατάστασ...

Νέες αποκαλύψεις από τα ημερολόγια του πρώην υπουργού

Πολιτικό όμιλο ο οποίος θα του επέτρεπε «άνοιγμα στην κοινωνία» για την αποκατάσταση της εικόνας του, σχεδίαζε ο Ακης Τσοχατζόπουλος όπως προκύπτει από τις σημειώσεις του. Κατά την εκτίμησή του, θα μπορούσε να επιτύχει την αθώωσή του και τη δημιουργία του πολιτικού ομίλου, εξασφαλίζοντας τη συνεργασία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο πρώην υπουργός Αμυνας αναφέρει στις σημειώσεις του: «Εγώ ενδιαφέρομαι να αποκατασταθώ και να ασκήσω μαζί με άλλους στην κοινωνία μία νέα παρέμβαση. Να τελειώσω με τη δικαιοσύνη. Να ξαναβγώ στην κοινωνία και στους πολίτες. Να ξαναβγώ στην οικονομία ως σύμβουλος».

Απευθυνόμενος πιθανότατα σε πρώην συνεργάτη του, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η κατάσταση έχει αλλάξει! Εγώ θα βρίσκομαι τώρα και για μία διετία κατηγορούμενος για ξέπλυμα και δωροδοκία στον εισαγγελέα. Οι πληροφορίες μου, μου λένε ότι εσύ τα κατάφερες και τα βρήκατε με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Από τη στιγμή που τα βρήκες με αυτούς, τα έχεις ήδη σπάσει μαζί μου».

Ο πρώην υπουργός σε πολλά σημειώματά του βάλλει κατά των Εισαγγελέων οι οποίοι διενεργούσαν την έρευνα αλλά και κατά της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ενώ αναφορά κάνει και στην κ. Καλού η οποία είχε αναλάβει την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Τέλος ανάμεσα στα κατασχεθέντα τιμολόγια υπάρχουν και κάποια που αφορούν έξοδα της κ. Σταμάτη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο θέρετρο της Σαρδηνίας Πόρτο Τσέρβο με ημερήσιο κόστος περίπου 1.600 ευρώ αλλά και διαμονή του Νίκου Ζήγρα σε αντίστοιχο ξενοδοχείο στο Κάπρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις