Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο 14χρονος Πάνος Τζαβάρας - Θλίψη σε όλη την πόλη- Θρήνος για τους συμμαθητές του

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο 14χρονος Πάνος...

Ο Πάνος νοσηλευόταν από τις αρχές του μήνα στο νοσοκομείο

Μετά από σκληρή  μάχη που έδινε από τις 2 Μαίου στην Εντατική του νοσοκομείου του Ρίου, ο 14χρονος Πάνος Τζαβάρας, γιός του Κώστα Τζαβάρα και της Φαίδρας Δούρου και εγγονός του βιομηχάνου Ανδρέα Δούρου  έφυγε από τη ζωή σήμερα στις 10.50 το πρωί. Ο Πάνος, εγγονός του αείμνηστου δημοτικού συμβούλου Πάνου Τζαβάρα  νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό τραυματισμό σε τροχαίο.

Οι γονείς του μικρού Πάνου αλλά και οι  παππούδες του Ανδρέας και Λίλα Δούρου, και Μαρία Τζαβάρα δεν έφευγαν λεπτό απο το νοσοκομείο, όλο αυτό τον καιρό όπως και οι φίλοι και οι συγγενείς, αλλά και οι συμμαθητές κατέκλυζαν  τον διάδρομο της Εντατικής, όπως και δεκάδες πολίτες που έσπευδαν να συμπαρασταθούν.

Όμως οι ευχές, δεν εισακούστηκαν και ο μικρός Πάνος τους αποχαιρέτησε για πάντα. Θρήνος στο Γυμνάσιο του Ρίου όπου πήγαινε  ο Πάνος αλλά και στο Πειραματικό όπου βρίσκονται πολλοί φίλοι του. Τα δάκρυα των συμμαθητών του είναι ασυγκράτητα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πάνος επέστρεφε από το σχολείο μαζί με τον μικρότερο αδερφό του Ανδρέα και πήγαιναν σε κομμωτήριο της περιοχής. Και οι δύο επέβαιναν στα ποδήλατά τους και μόλις είχαν διασχίσει τη γέφυρα κάτω απο τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Ρίου.

Τότε παρασύρθηκε από ένα τζιπ, με οδηγό μία γυναίκα, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Το αποτέλεσμα της παράσυρσης ήταν ο 15χρονος να εκτοξευθεί πολλά μέτρα και να καταλήξει κάτω από τις ρόδες δύο αυτοκινήτων με οδηγούς δύο γυναίκες. Σοκαρισμένος ο μικρότερος αδερφός άφησε το ποδήλατό του και έτρεξε στο σημείο που παρασύρθηκε ο Πάνος.

Η είδηση του θανάτου του, που επιβεβαιώθηκε και από την Αστυνομία σκόρπισε τη θλίψη σε όλη την Πάτρα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τόσο άδικο τέλος ενός τόσο ζωντανού και χαρούμενου παιδιού.

Ο Πάνος μαζί με τους φίλους του

Ο Πάνος μαζί με τους φίλους του

Ο Πάνος μαζί με τους φίλους του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις