Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εξελέγη και ο Μπαρμπαρούσης με τη Χρυσή Αυγή!

 Εξελέγη και ο Μπαρμπαρούσης με τη Χρυσή Αυγή!

Μετά τον "Καιάδα" άλλος ένας καλτ υποψήφιος μαθαίνουμε πως, όχι μόνο είναι υπαρκτό και όχι φωτοσοπαρισμένο πρόσωπο, αλλά έγινε και βουλευτής...

Το ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ έγραφε πριν λίγο καιρό: Ο Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος ίσως αποτελέσει το πρόσωπο αυτών των εκλογών στην Αιτωλοακαρνανία και όχι μόνο.

Τα χαρακτηριστικά της εξωτερικής του εμφάνισης σε συνδυασμό με το κόμμα στο οποίο πολιτεύεται έχει ήδη καταστήσει εξαιρετικά δημοφιλή τον Ξηρομερίτη υποψήφιο από τις πρώτες ημέρες των περιοδειών του στο νομό. Η φυσιογνωμία του Χρυσαυγίτη δημιουργεί ιδιαίτερη αίσθηση όπου πάει και φυσικά σχολιάζεται! Ο κ. Μπαρμπαρούσης θυμίζει σίγουρα μορφή Έλληνα της Επανάστασης και αρκετοί είναι όσοι τον γνώρισαν και τον παρομοιάζουν με τον ήρωα της Επανάστασης του '21 Γεώργιο Καραϊσκάκη!

Ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στην Αιτωλοακαρνανία είναι από την Μπαμπίνη Ξηρομέρου και είναι άνεργος ηλεκτρολόγος που ασχολείται με κτηνοτροφικές εργασίες, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει σε εκλογές, αφού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 ήταν πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, πάλι βέβαια με τον συνδυασμό που υποστήριζε η Χρυσή Αυγή!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις