Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άκης Τσοχατζόπουλος: Από το «Four Seasons» στο... Four Prisons

Άκης Τσοχατζόπουλος: Από το «Four Season...

Πώς το αγαπημένο παιδί του Ανδρέα που έφθασε να διεκδικήσει την πρωθυπουργία και έγινε ο πιο ισχυρός υπουργός Αμυνας της μεταπολίτευσης βρέθηκε κατηγορούμενος

Ως τη Μ. Τετάρτη ελάχιστοι πίστευαν ότι ο κ. Α. Τσοχατζόπουλος  θα βρισκόταν κρατούμενος. Ούτε καν ο ίδιος, ο οποίος κυκλοφορούσε ως τώρα ελεύθερα στην Αθήνα, κάποτε με ένα μικρό λευκό Smart, κάποτε με μια Μercedes χρώματος... σαμπάνιας, αδιαφορώντας για την κριτική, τις ύβρεις και την περιφρόνηση  του κόσμου.

Αδιαφορούσε ακόμη και στις προειδοποιήσεις συναδέλφων του. Οπως συνέβη την περασμένη εβδομάδα, όταν ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Αν. Καραμάριος τον συνάντησε στο Κολωνάκι να βγαίνει από ένα κατάστημα με ρούχα:

«Ακη, με τέτοιες κατηγορίες που έχεις στην πλάτη σου θα πας φυλακή, δεν πρόκειται να τη γλιτώσεις» τον είχε προειδοποιήσει. Και ο Ακης τού χαμογέλασε λέγοντας: «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, γιατί εγώ έχω χαρτιά με τα οποία θα απαντήσω και όλα θα ξεκαθαρίσουν, είναι όλα συκοφαντίες, πολιτικό παιγνίδι παίζουν».

Ο κρατούμενος σήμερα στη ΓΑΔΑ Άκης Τσοχατζόπουλος, στις εφηβικές του διακοπές πούλαγε σάντουιτς στον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης βοηθώντας την οικογενειακή επιχείρηση με την επωνυμία «Αλλαντικά Τσοχατζόπουλου» στη Θεσσαλονίκη.

Ποιος θα το φανταζόταν -ούτε καν ο ίδιος- πως αρκετά χρόνια αργότερα θα ήταν σε θέση να δεξιώνεται τους καλεσμένους του στο πολυτελές «Four Seasons» του Παρισιού, να διαμένει με την οικογένειά του σε σουίτες των 3.000 ευρώ, να νοικιάζει ολόκληρες βίλες για τις καλοκαιρινές του διακοπές και να ψωνίζει μόνο Hermès, αφήνοντας το πορτοφόλι του στην αποκλειστική διαχείριση της συζύγου του, στην οποία φίλοι και γνωστοί της οικογένειας Τσοχατζόπουλου χρεώνουν τη μεγάλη αλλαγή στον τρόπο ζωής του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Ο γιος του μπακάλη και ορκισμένος σοσιαλιστής μεταμορφώθηκε εν μια νυκτί σε σπάταλο καταναλωτή με ύφος χλιδάτου καπιταλιστή που ζούσε προκλητικά προκειμένου να ικανοποιήσει τη μεγαλομανία του ίδιου και της συζύγου του, κυρίας Βίκυς Σταμάτη, πρώην υπαλλήλου της ΔΕΗ.

Ιδού μερικά μόνο από τα «επεισόδια» του ακριβού lifestyle που επέλεξε να ακολουθεί πιστά το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια: βουτιές σε κοσμικές παραλίες της Καραϊβικής, κοντινές αποδράσεις σε πολυτελείς καμπάνες στο «Grand Resort» στο Λαγονήσι, διακοπές σε θέρετρα όπου παραθερίζουν γαλαζοαίματοι, διαμονή σε πανάκριβα σπίτια, πρώτα στο Παλαιό Ψυχικό και κατόπιν στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών με υπέρογκο κόστος, αγορές πανάκριβων ρούχων και αξεσουάρ. Δίχως υπερβολή, το ζεύγος Τσοχατζόπουλου είχε γίνει η… χαρά των καταστηματαρχών, και μάλιστα σε καιρούς βαθιάς οικονομικής ύφεσης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις