Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Λούκα Κατσέλη: Δεν αποκλείει συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ ή ΔΗΜΑΡ

Λούκα Κατσέλη: Δεν αποκλείει συνεργασία ...

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ

Νέα σκληρή επίθεση εναντίον του ΠΑΣΟΚ, το οποίο κατηγόρησε ότι έχει ασπαστεί τη νεοφιλελεύθερη πολιτική, εξαπέλυσε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη, η οποία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη. Η κυρία Κατσέλη, μιλώντας στη ΝΕΤ, επέκρινε το ΠΑΣΟΚ ότι «υπηρετεί συμφέροντα κοινωνικών ομάδων, πράγματα τα οποία εγώ δεν μπορώ να δεχθώ» και εξηγώντας τι εννοεί, αναφέρθηκε στη μείωση των κατώτερων μισθών, λέγοντας ότι «η σύγκρουση δεν έγινε με τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών, αλλά με κάποια συμφέροντα στο εσωτερικό της χώρας, όπως επιχειρηματίες και τραπεζίτες».

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας επέκρινε αυτή την τακτική, λέγοντας ότι θα βουλιάξει τη χώρα και τάχθηκε υπέρ της εξυπηρέτησης του κοινωνικού και του δημοσίου συμφέροντος.

Αναφερόμενη στο πολιτικό πεδίο και τις σχέσεις με τα άλλα κόμματα, η κυρία Κατσέλη εξέφρασε την πρόθεση της Κοινωνικής Συμφωνίας για συνεργασίες στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων και άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να συζητήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Δημοκρατική Αριστερά.

Σημείωσε πάντως ότι υπάρχουν διαφοροποιήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Δημοκρατική Αριστερά, αλλά υπονόησε ότι υπάρχει μία δυναμική.

«Μέχρι πρότινος ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε όχι σε όλα, αλλά τώρα κάνει κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις. Ο κ. Κουβέλης λέει ότι οι δεσμεύσεις της χώρας πρέπει να τηρηθούν. Εμείς λέμε ότι οι δεσμεύσεις κακώς ελήφθησαν και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το αλλάξουμε αυτό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις