Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Άδεια ψηφιακής συχνότητας παίρνει και το Tele Time

Άδεια ψηφιακής συχνότητας παίρνει και το Tele Time

Με σημερινή απόφαση του Ε.Σ.Ρ.

Πρόστιμο 20.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στο τηλεοπτικό κανάλι «Extra» για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση (5/11/2009). Επιπλέον, στη ΝΕΤ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Στην Υγειά μας» επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση του cd του Γιάννη Παρίου (18/10/2009).

Το ΕΣΡ, κατά την περίοδο των ευρωεκλογών, επέβαλε πρόστιμο 15.000 ευρώ στο τηλεοπτικό κανάλι «Τηλεφώς» για παράνομη προβολή τηλεοπτικών μηνυμάτων των Οικολόγων Πράσινων. Με σημερινή του απόφαση επέβαλε επιπλέον πρόστιμο 15.000 ευρώ στο ίδιο κανάλι για παράνομη προβολή του ίδιου κόμματος, κατά την περίοδο των κοινοβουλευτικών εκλογών. Μειοψήφησαν η Εύη Δεμίρη, που πρότεινε 30.000 ευρώ, και ο Κωνσταντίνος Αποστολάς, που πρότεινε πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε στο «Ράδιο 1» του νομού Θεσσαλονίκης για μη τήρηση τεχνικων προδιαγραφών, για εκπομπή εκτός του νομού Θεσσαλονίκης και εκπομπή από άλλη θέση, από αυτή που είχε στις 1/11/1999.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ιόνιον» του νομού Αχαϊας το ΕΣΡ αποφάσισε την ανάκληση της βεβαίωσης νομίμου λειτουργίας του, καθώς δεν είχε αποστείλει προς το Συμβούλιο πρόγραμμα λειτουργίας, όπως του είχε επανειλημμένως ζητηθεί.

Το ΕΣΡ ενέκρινε την άδεια για ψηφιακή συχνότητα στο τηλεοπτικό κανάλι «Tele time» του νομού Αχαϊας. Με την απόφαση αυτή, το αχαϊκό κανάλι είναι το 87ο, που παίρνει άδεια για ψηφιακή συχνότητα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΡ, Ιωάννης Λασκαρίδης, το ΕΣΡ παρακολουθεί τις πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές των κεντρικών καναλιών, προκειμένου να ελέγξει την ποιότητα του προγράμματός τους, αφού έχει ήδη διαπιστωθεί ότι υπάρχουν «απαράδεκτες εξελίξεις που θα αντιμετωπιστούν με αποτελεσματικό τρόπο, καθώς υπάρχουν εκπομπές με μικρά παιδιά και συζητήσεις, που δεν επιτρέπεται να βλέπουν ανήλικα παιδιά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά