Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξεκίνησε η συζήτηση για τη διαμόρφωση των τραπεζοκαθισμάτων

Πάτρα: Ξεκίνησε η συζήτηση για τη διαμόρ...

Συνάντηση σήμερα στο Δήμο με τους καταστηματάρχες

Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού, και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού κ. Χρήστος Λέγκας είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του, συνάντηση με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Πάτρας κ.κ. Γιάννη Σταυρόπουλο και Γιώργο Κοτοπούλη, αλλά και καταστηματάρχες των Υψηλών Αλωνίων, με αντικείμενο την διαμόρφωση των τραπεζοκαθισμάτων και των άλλων κατασκευών, στην πλατεία και τα πεζοδρόμιά της, εντός των νόμιμων πλαισίων.

Η Δημοτική Αρχή, όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου, συνεπής στη δέσμευση που έδωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Δημαράς στους καταστηματάρχες, στην προ ημερών συνάντηση μαζί τους, ξεκίνησε τη συζήτηση γύρω από το πώς πρέπει να διαμορφώνουν τα τραπεζοκαθίσματα και τις άλλες κατασκευές εντός των νόμιμων ορίων, με τον όρο να είναι συνεπείς σε ό,τι συζητηθεί. Δηλαδή, να μπει τέλος στο χάος, αφού τα πεζοδρόμια και οι πεζόδρομοι είναι για τους πεζούς και πρέπει να απελευθερωθούν από τις αυθαίρετες κατασκευές και καταλήψεις.

Της συνάντησης προηγήθηκε συνάντηση του αντιδημάρχου με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, ενώ ο κύκλος συναντήσεων, θα συνεχιστεί με τους καταστηματάρχες και των άλλων πλατειών και πεζόδρομων, όπως Αγίου Νικολάου και Ραδινού, στους οποίους, επίσης έχουν επιβληθεί πρόστιμα για παράνομη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις