Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαράτσι: Έκοψαν το ρεύμα σε πολυμελή οικογένεια στην Ηλεία

Χαράτσι: Έκοψαν το ρεύμα σε πολυμελή οικ...

Το μικρότερο μέλος είναι 11 μηνών

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμεινε τηνΤετάρτη μια επταμελής οικογένεια, με το μικρότερο μέλος, το 11μηνων αγοράκι που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καρδιοπάθειας και όχι μόνο, όταν τεχνικά συνεργεία διέκοψαν την παροχή, αφού δεν είχαν αποπληρωθεί δυο λογαριασμοί στους οποίους περιλαμβάνονταν και το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών, το γνωστό και ως «χαράτσι».

Χάρη στην άμεση παρέμβαση των μελών του Κινήματος «Δεν πληρώνω» το σπίτι ηλεκτροδοτήθηκε και πάλι. Το πρόβλημα όμως δε  λύνεται απλά με την επαναηλεκτροδότηση, αφού πλέον ολοένα και περισσότερες οικογένειες αδυνατούν να πληρώσουν όχι μόνο το ΕΕΤΗΔΕ αλλά και την αξία του ρεύματος λόγω των συνεχόμενων περικοπών στις αποδοχές τους.

Πάντως, σε ερώτηση της εφημ. «Πατρίς» προς το  διευθυντή ΔΕΗ περιοχής Πύργου Γιώργο Θεοδωρόπουλο, διαβεβαίωσε πως στον τεχνικό τομέα της ΔΕΗ δεν έφτασε ποτέ η συγκεκριμένη περίπτωση και πως, συχνά, εξετάζονται τέτοιες περιπτώσεις και εξαιρούνται, συνεπώς κανείς δεν γνώριζε ότι η οικογένεια είναι 7μελης και όποια άλλα προβλήματα υπάρχουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις