Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Το κρυφό μήνυμα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι

Το κρυφό μήνυμα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι

Οδηγεί στη συντέλεια του κόσμου;

Μία παγκόσμια πλημμύρα, θα οδηγήσει στη συντέλεια του κόσμου την 1η Νοεμβρίου 4006, βάσει κρυφού μηνύματος του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, στο αριστούργημά του, "Μυστικός Δείπνος".
Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η Sabrina Sforza Galitzia, Ιταλίδα ερευνήτρια στο Βατικανό, αποκρυπτογραφώντας τον μαθηματικό και αστρολογικό γρίφο που, όπως υποστηρίζει, περιέχεται στον "Μυστικό Δείπνο", που απεικονίζει τον Ιησού και τους μαθητές του πριν από τη Σταύρωση. Βάσει χειρογράφων, ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι εκτιμούσε πως η παγκόσμια πλημμύρα που θα ξεκινήσει στις 21 Μαρτίου του 4006, με το τέλος του κόσμου να έρχεται την 1η Νοεμβρίου του ίδιου έτους, θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή για την ανθρωπότητα. «Υπάρχει κώδικας Ντα Βίντσι», σημείωσε η Sabrina Sforza Galitzia, τονίζοντας πως «δεν είναι αυτός που έγινε ευρέως γνωστός από τον Dan Brown». Το Βατικανό εξέδωσε το 2009 μελέτη της υπό τον τίτλο «Ο Μυστικός Δείπνος του Λεονάρντο Ντα Βίντσι στο Βατικανό», όπου η Ιταλίδα παρέθετε τα συμπεράσματα ενδελεχούς έρευνάς της ενός μωσαϊκού του Μυστικού Δείπνου, που κατασκευάστηκε για τον Βασιλιά Λουδοβίκο ΙΓ’ της Γαλλίας, βασισμένο στη διάσημη τοιχογραφία του Λεονάρντο Ντα Βίντσι στο Μιλάνο.Η Sabrina Sforza Galitzia, όπως ανέφερε, ανακάλυψε σε αυτό τον κρυμμένο κώδικα του Λεονάρντο ΝταΒίντσι, που περιλαμβάνει τον ζωδιακό κύκλο και τα 24 γράμματα του λατινικού αλφαβήτου, που συμβολίζουν τις 24 ώρες της ημέρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις