Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Κίνηση " Όραμα για την Παναχαϊκή " δηλώνει παρούσα και καταθέτει τη φιλοσοφία της

Η Κίνηση " Όραμα για την Παναχαϊκή ...

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον ιστορικό Σύλλογο της Πάτρας

Από την Κίνηση «Όραμα  για την Παναχαϊκή», εκηλώθηκε η ακόλουθη παρέμβαση ενόψει των εκλογών στην Ερασιτεχνική, για την ανάδειξη νέας διοίκησης:

Ενόψει των αρχαιρεσιών στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, η Κίνηση «Όραμα  για την Παναχαϊκή» αισθάνεται την ανάγκη να γνωστοποιήσει τις ακόλουθες σκέψεις και αγωνίες της:

Οι άνθρωποι που απαρτίζουμε την Κίνηση «Όραμα  για την Παναχαϊκή», εκδηλώσαμε και συνεχίζουμε να εκδηλώνουμε ενδιαφέρον για τις υποθέσεις που αφορούν την ερασιτεχνική Παναχαϊκή, από αγάπη για τον ιστορικό Σύλλογο της πόλης και από τη φιλοδοξία να συμβάλλουμε με τις δυνάμεις μας ώστε η αγαπημένη μας ομάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών, αποτελώντας πρεσβευτή του Πατραϊκού Αθλητισμού και κυψέλη δημιουργικής απασχόλησης για τα Πατρινόπουλα.

Δεν αμφισβητούμε τις ειλικρινείς προθέσεις κανενός από όσους ασχολούνται με την Παναχαϊκή, απλά αισθανόμαστε την ανάγκη να διευκρινίσουμε τα δικά μας κίνητρα, για να καταστήσουμε σαφές ότι ουδέποτε μας ενδιέφεραν οι θέσεις και τα αξιώματα στα όργανα του Συλλόγου και όσοι από εμάς θήτευσαν σε κάποια θέση, το έκαναν μόνον και μόνον για να προσφέρουν στην κοινή προσπάθεια για το καλό της Παναχαϊκής μας.

Στο πλαίσιο αυτής της αντίληψης, θεωρούμε ότι  οι αρχαιρεσίες, δεν πρέπει να αποτελούν πεδίο αντιπαράθεσης ή πόλωσης, αλλά μια διαδικασία που θα διευκολύνει την προοπτική του Συλλόγου, εγκρίνοντας ιδέες, προτάσεις, φιλοσοφία διοίκησης και οράματα και αναθέτοντας την υλοποίησή τους, στα μέλη που πρεσβεύουν αυτές τις συνιστώσες.

Ενόψει των εκλογών της 21ης Μαρτίου, διαπιστώνουμε την επιλογή της απερχόμενης διοίκησης, να διεκδικήσει εκ νέου τη διοίκηση του Συλλόγου, έχοντας προφανώς την όρεξη, τα ψυχικά και οικονομικά αποθέματα για να οδηγήσει την Παναχαϊκή στο δρόμο των επιτυχιών.

Εμείς, έχοντας διαφορετική φιλοσοφία αντιμετώπισης των θεμάτων που απασχολούν τον ιστορικό μας Σύλλογο και μη θέλοντας να μετατρέψουμε τις αρχαιρεσίες σε πεδίο αντιπαράθεσης και πιθανής πόλωσης, θα διευκολύνουμε την απερχόμενη διοίκηση, μη θέτοντας υποψηφιότητα.

Ωστόσο, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε στους Πατρινούς, που αγαπούν και αγωνιούν για την Παναχαϊκή, ποια είναι η δική μας φιλοσοφία:

Πρώτον, σύμφωνα με την ενημέρωση της απερχόμενης διοίκησης, οι δανειακές οφειλές του Συλλόγου ανέρχονται σε 300.000 ευρώ περίπου, για την κάλυψη των οποίων έχουν υποθηκευθεί περιουσιακά στοιχεία του Συλλόγου. Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να αρθούν οι υποθηκεύσεις επί της περιουσίας του Συλλόγου και η εξασφάλιση του δανείου να γίνει με την προσωπική εγγύηση των μελών της διοίκησης.

Δεύτερον, έχοντας καταστεί πλέον σαφές, ακόμα και στους πιο αισιόδοξους ότι η λύση της ανακατασκευής του Γηπέδου μέσω του σχεδίου της ΛΑΜΚΟ, συναντά πολλά εμπόδια, πιστεύουμε ότι πρέπει να αναζητηθεί λύση που θα επισπεύσει την ανακατασκευή και παράλληλα θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την οικονομική ευμάρεια του Συλλόγου. Στην κατεύθυνση αυτή η Κίνησή μας, έχει επεξεργασμένη πρόταση. Δεν τη δίνουμε στη δημοσιότητα, για τον απλό λόγο, ότι δεν θέλουμε να διαμορφωθεί η αντίληψη ότι αντιμαχόμαστε μια επιλογή, την οποία υποστηρίζει η απερχόμενη διοίκηση. Είμαστε έτοιμοι να την παρουσιάσουμε, αν και όταν η διοίκηση του Συλλόγου, αναγνωρίσει ότι το σχέδιο που έχει υιοθετήσει οδηγεί σε αδιέξοδο.

Τρίτον, θέλουμε το άνοιγμα της Παναχαϊκής στην κοινωνία, οραματιζόμενοι ένα Σύλλογο με χιλιάδες μέλη. Για να συμβεί αυτό, πρέπει η διοίκηση να απευθυνθεί στην κοινωνία, να της παρουσιάσει ένα φιλόδοξο σχέδιο προοπτικής του Συλλόγου και να πείσει τους Πατρινούς να έλθουν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Παράλληλα, πρέπει να αλλάξουν οι όροι που λειτουργούν αποτρεπτικά για την εγγραφή νέων μελών, όπως το ύψος της ετήσιας συνδρομής, ειδικώς στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Εμείς που συγκροτούμε την Κίνηση «Όραμα για την Παναχαϊκή», παραμένουμε πάντα παρόντες, έτοιμοι να αναλάβουμε να υλοποιήσουμε τις ιδέες μας, όταν η απερχόμενη διοίκηση του Συλλόγου, νοιώσει ότι εξαντλήθηκαν τα ψυχικά και οικονομικά αποθέματα, που έχει διαθέσει για το καλό της Παναχαϊκής. Ως τότε, δεν θα σταθούμε εμπόδιο, στους σχεδιασμούς και στις επιλογές της. Ευχόμαστε ειλικρινά, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους και μακάρι η εξέλιξη να αποδείξει ότι με τους σχεδιασμούς που έχει, η Παναχαϊκή μας θα μπορέσει να φτάσει και πάλι ψηλά.

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Β.                                  ΣΟΥΛΕΠΕΣ Π.

ΒΑΝΔΩΡΟΣ Α.                                         ΤΖΕΜΠΕΡΛΙΔΗΣ Γ.

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ.                                  ΤΣΙΟΡΔΙΑΣ Λ.

ΒΟΥΒΑΚΗΣ Π.                                          ΑΒΡΑΝΤΙΝΟΣ Κ.

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ Η.                                     ΣΟΥΛΕΠΕΣ Δ.

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ Μ.                                    ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ Σ.

ΚΟΚΙΝΗΣ Α.                                            ΠΑΤΣΑΡΟΥΧΗ Χ.

ΜΑΚΡΗΣ Σ.                                             ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Χ.

ΜΕΝΤΕΣ Δ.                                              ΠΕΤΡΗΣ Χ.

ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Π.

ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ Σ.

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Π.

ΣΕΜΙΤΕΚΟΠΟΥΛΟΥ Ρ.

ΣΙΔΕΡΗΣ Γ.

ΣΕΜΙΤΕΚΟΛΟΣ Π.

ΤΟΜΠΥΑΣ Σ.

ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Δ.

ΜΠΕΡΑΝΗΣ Ν.

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Π.

ΤΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Χ.

ΓΑΛΑΝΗΣ Χ.

ΓΚΙΚΑΣ Π.

ΓΚΑΒΑΣ Ν.

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

ΚΑΝΙΣΤΡΑΣ Β.

ΚΑΡΒΕΛΗΣ Ι.

ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ Δ.

ΜΕΝΟΥΝΟΣ Κ.

ΜΕΛΙΤΤΑΣ Ε.

ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Θ.

ΠΑΠΑΔΗΜΑΚΗΣ Χ.

ΠΟΛΙΤΗΣ Δ.

ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports