Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλ/νία: Διαμαρτυρήθηκε επειδή λόγω χιονιού δεν μπορούσε να πάει στο καφενείο!

Αιτωλ/νία: Διαμαρτυρήθηκε επειδή λόγω χι...

Αυτήν την ώρα όλο το οδικό δίκτυο του νομού είναι ανοικτό

Ποικίλα παράπονα δέχθηκε η Πολιτική Προστασία με την χθεσινή έκτακτη κατάσταση της χιονόπτωσης. Από δίκαια, μέχρι και παράλογα, αφού κάτοικος του Ξηρομέρου διαμαρτυρήθηκε , επειδή δεν μπορούσε να πάει στο... καφενείο! Δεν έλειψαν και οι υπερβολές με την στάση πολιτών ως προς την κατάσταση που δημιούργησε η πρωτοφανής χιονόπτωση που έπληξε χθες την Αιτωλ/νία.

Παράπονα που έγιναν και δικαίως, αλλά και αιτήματα που δεν πίστευαν οι αρμόδιοι όταν τα άκουγαν  και που μάλιστα διατυπώθηκαν με ένταση.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση κατοίκου του Ξηρομέρου, που διαμαρτυρήθηκε εντόνως για το χιόνι που υπήρχε στο χωριό , ζητώντας μηχάνημα ώστε να μπορέσει να πάει με το αυτοκίνητο του στο καφενείο!

Φυσικά υπήρχαν και άλλες περιπτώσεις από κατοίκους στο Λαμπύρι, το ποίο έμεινε για κάποιες ώρες αποκλεισμένο και υπήρχαν προβλήματα με την επικοινωνία με  το χωριό.
Κατά την Πολιτική Προστασία όμως τονίζεται πως παρά την ένταση του φαινομένου, ο μηχανισμός λειτούργησε σχεδόν άριστα, με πολύ καλή συνεργασία ,δήμων , Περιφέρειας και ιδιωτών. Επίσης επισημαίνεται πως παρά την οικονομική κρίση , χρησιμοποιήθηκε μεγάλος αριθμός ιδιωτών, ώστε να αποφευχθούν τα όποια προβλήματα που στην μεγάλη τους πλειοψηφία, ξεπεράστηκαν γρήγορα
Αυτήν την ώρα όλο το οδικό δίκτυο του νομού είναι ανοικτό και  δεν υπάρχουν προβλήματα. Χρειάζεται όμως προσοχή στα σημεία που πιθανώς τις πρωινές ώρες πιάνει πάγος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις