Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παραδίδεται εντός της ημέρας ο Εφραίμ - Τον αποχαιρέτισαν με αναστάσιμες καμπάνες

Παραδίδεται εντός της ημέρας ο Εφραίμ - ...

Οι γιατροί έκριναν ότι η κατάσταση της υγείας του ηγουμένου επιτρέπει την μετακίνησή του

Την πρόθεσή του να παραδοθεί στις αρχές εξέφρασε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου κατηγορούμενος στην υπόθεση των ανταλλαγών με το δημόσιο, που κρίθηκε προφυλακιστέος πριν λίγες ημέρες με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, καθηγητή Άρη Χαραλαμπάκη, ο αρχιμανδρίτης Εφραίμ, θα μεταβεί εντός της ημέρας στην Αθήνα, συνοδεία αστυνομικών, προκειμένου, αφού περάσει από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, θα μεταχθεί στο Εφετείο, ώστε να εκτελεστεί το ένταλμα προσωρινής κράτησής του.

Νωρίτερα «πράσινο» για τη μεταφορά του ηγούμενου Εφραίμ από τη Μονή Βατοπεδίου έδωσαν οι γιατροί, καθώς, σύμφωνα με τον πολιτικό διοικητή του Αγίου Όρους Αρίστο Κασμίρογλου, έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του πλέον το επιτρέπει. Τώρα επί τάπητος έχει τεθεί από τις αρμόδιες αρχές ο τρόπος μεταφοράς του, αλλά και ο χώρος νοσηλείας στον οποίο θα μεταφερθεί.

Τις τελευταίες ημέρες συζητούνται οι επιλογές να αναχωρήσει από τη Μονή με πλωτό μέσο ή με ελικόπτερο. Πληροφορίες ήθελαν να εξετάζεται η μεταφορά του σε δημόσιο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις