Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η Μελίνα Εμφιετζόγλου δίνει στέγη στην 10μελή οικογένεια που υποφέρει

Πάτρα: Η Μελίνα Εμφιετζόγλου δίνει στέγη...

Προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει για να λυθεί μέρος των οικονομικών προβλημάτων

Με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Γιάννη Δημαρά και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας κ. Θεοχάρη Μασσαρά, επικοινώνησε σήμερα το μεσημέρι, η κυρία Μελίνα Εμφιετζόγλου, σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία, η οποία και έκανε γνωστό, ότι προτίθεται να αναλάβει να βοηθήσει την οικογένεια του 45χρονου Δημήτρη Γασπαρινάτου από την Πάτρα, πατέρα 10 παιδιών, με την ενοικίαση ενός σπιτιού και ό,τι αυτό συνεπάγεται (ενοίκιο, ΔΕΗ, ΔΕΥΑΠ, κοινόχρηστα κ.α.), που θα πληρώνει η ίδια, για όσο διάστημα χρειαστεί.

Κατά τα άλλα και σε ό,τι αφορά τα σχόλια που έγιναν σε βάρος του Δήμου Πατρέων για την υπόθεση αυτή, από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας, αποσαφηνίζονται τα εξής:

Εδώ και μερικούς μήνες, επικοινώνησαν με την Αντιδημαρχία οι ίδιοι οι γονείς και συγκεκριμένα η μητέρα, η οποία ζήτησε τη βοήθειά μας και ειδικότερα, να μπουν σε ιδρύματα τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας. Αρχικά δόθηκαν τρόφιμα και ρούχα, ενώ καταβλήθηκε προσπάθεια να βρεθεί σπίτι για να μείνουν. Τους προσφέρθηκε επίσης, οικονομική κάλυψη και ψυχολογική υποστήριξη, ενώ τους προτάθηκε, να μπουν τα μικρά παιδιά,στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Η πρόεδρος του Ανατολικού Διαμερίσματος, κυρία Κανέλλα Σολωμού, απλώς προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει, στο να μεταφερθούν τα τέσσερα παιδιά στο ίδρυμα, χωρίς ωστόσο αυτό το σκέλος της βοήθειας και της υποστήριξης, να είναι αρμοδιότητα του Δήμου.

Από την πλευρά του δε, ο Δήμος Πατρέων, ήταν και είναι στη διάθεση των γονιών, ακόμα και στο να βρουν εργασία στον 45χρονο πατέρα, στον ιδιωτικό τομέα.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Έκαναν έρανο γονείς και δάσκαλοι για να πάρουν παπούτσια στα παιδιά της 12μελους οικογένειας

Πάτρα: Βρίσκουν καταφύγιο σε ίδρυμα τα τέσσερα παιδιά της 12μελούς οικογένειας

Πάτρα: Δίνουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα γιατί δεν μπορούν να τους δώσουν... φαγητό!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις