Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση με τον Γ. Παπανδρέου είχε η βουλευτής Αχαΐας Μαρία Κυριακοπούλου

Συνάντηση με τον Γ. Παπανδρέου είχε η βο...

Η κυρία Κυριακοπούλου εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού

Με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου συναντήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο γραφείο του στη Βουλή, η βουλευτής Αχαΐας Μαρία Κυριακοπούλου στο πλαίσιο των επαφών και συζητήσεων που έχει με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Στη συνάντηση, συζητήθηκαν τα μείζονα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν και οι διαρθρωτικές αλλαγές οι οποίες είναι απαραίτητο να γίνουν προκειμένου η χώρα να μπει και πάλι σε μια πορεία σταθερότητας και ανάκαμψης.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, η Μαρία Κυριακοπούλου αναφέρθηκε και στα μεγάλα ζητήματα της Αχαΐας, με κυρίαρχο την ανάγκη επανεκκίνησης των μεγάλων έργων υποδομής, τα οποία διαμορφώνουν τις απαραίτητες συνθήκες ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή.

Μετά τη συνάντηση, η Μαρία Κυριακοπούλου έκανε την εξής δήλωση:

«Συναντήθηκα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου, με τον οποίο είχα μια εποικοδομητική και γόνιμη συζήτηση για το μέλλον της χώρας και την πορεία του ΠΑΣΟΚ.

Από την πρώτη στιγμή, χωρίς υπεκφυγές και αμφιταλαντεύσεις, στήριξα δημόσια τις αποφάσεις του προέδρου μας και της κυβέρνησης, με καθαρή συνείδηση και με ειλικρίνεια, γνωρίζοντας πόσο σκληρές μπορεί να ήταν για την πλειοψηφία του λαού, αλλά έχοντας πίστη στη γιγαντιαία προσπάθεια για την διάσωση της χώρας μας.

Αυτή την εμπιστοσύνη στον πρόεδρό μας Γιώργο Παπανδρέου εξακολουθώ να έχω και σήμερα, διότι είναι το πρόσωπο εκείνο που είχε την τόλμη να υλοποιήσει την κρίσιμη στιγμή τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις που χρειαζόταν η χώρα, χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος, ακόμα και να συγκρουστεί με τεράστια συμφέροντα και κατεστημένα και να παραιτηθεί από την θέση του πρωθυπουργού, μπροστά στην ζωτική ανάγκη της εθνικής ενότητας.

Το ΠΑΣΟΚ ευρισκόμενο σήμερα σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, καλείται να αποφασίσει αν θα πάρει την πορεία ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού κόμματος, στηριζόμενο στις αρχές της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και στη δύναμη του λαού, ή αν θα παραμείνει εγκλωβισμένο και δέσμιο σε συμβιβασμένες λογικές, οι οποίες είναι καταδικασμένες να χαθούν μαζί με τις αδιέξοδες πολιτικές του παρελθόντος.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις